Biserko: Čeka se dogovor Trampa i Putina da Srbija pripadne Rusiji

Sagovornica Danasa o Dačićevoj izjavi da Francuska, Engleska i Amerika nisu prijateljske zemlje Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vucicu je u vreme dok je presednik Srbije bio Tomislav Nikolic, ovaj sluzio za "igranke" pred svetom: Jedan koci, drugi daje gas.Jedan je za Ruse drugi za EU, jedan pali desni zmigavac, drugi levi /sve dok se nisu slupali/.Kako je Tpmislav Nikolic /zamalo da napisem umro, daleko bilo/, zamenio ga je Ivica Dacic.Samo je Ivica bolji glumac od Nikolica a bolje i peva.

  2. Ja razumem da Daca voli Ruse, ali ipak zdrav covek na toj funkciji se ne ponasa tako blesavo, dajuci izjave na nivou totalno poremecenog tipa..jao, ministar ino-poslova , pa reci to o SAD, Britaniji, Nemackoj, Francuskoj… boze, Vucicu, ili ga sklanjaj ili da i ti ides u hitnu.Sta li svet misli o nama… Ili da pakujemo svi kofere i predati se majci Rusiji, dosta ovog laganja, stid me od dece!

  3. Vučićevu duboku i slabo sakrivenu mržnju prema Americi koja datira iz poraza radikalske politike devedesetih platiće građani Srbije . Izjave tipa Američka N1 tv ,odnosno ruganje Americi u svakoj prilici između redova , neće ostati bez odgovora SAD ,koje su i za manje stvari pokretale svoju osvetničku mašineriju. Srbija sad pluta u ludilu Vučićevih halucinacija o nekoj nesvrstanoj politici izgubivši šest godina tapkajući u mestu. Nova vlast mora pitanje EU rešiti pod hitno na referendumu ,pa da znamo svi šta radimo.

  4. Za Sonju: Uvek bi, kada smo bili deo nečije interesne sfere, zaštitu plaćali krvlju. Uz par izuzetaka. Najbolje je bilo, bar prividno, dok smo bili nesvrstani, a cenu za to smo platili po principu da je osveta najslađa kad se servira hladna. Kako su otada stvari postale još gore, a globalizam nam doneo ukus osiromašenog uranijuma, sidu i dr. ja bih sada prihvatio samo interesnu sferu Marsa.

  5. Biserko nas na vreme upozorava, ako i dalje budemo zahtevali slobodu od milosrdnih anđela da sledi još veća oluja.

  6. Osim rečenice da Dačić čeka da se Tramp i Putin dogovore da Srbija pripadne Rusiji i da se su Srbi zbog toga lečili plakate sa "Trampe Srbine!" samo je ponavljala Dačić eve stavove. Da li to znači da se slaže sa njima? Jer, sasvim je normalno da ako je Putin od kako je na vlasti desetak puta bio u Srbiji i srpski lideri kod njega a za to vreme ni jedan Američki predsednik nije bio u Srbiji dovoljno govori koga smatramo za prijatelje ili ti braću. To što smo "Navijali" za Trampa je odraz srpskog inata odnosno želje da se najzad u smestite istorije smesti klika Obama – Klinton koji u predizbornoj kampanji nisu prezli da će npr. Madona oralno zadovoljavati "Sa intezivnim pogledom u oči" svakog onog ko glasa za Klintonku za koju se pokazalo i dokazalo da je finansirale i obučava pripadnike ISIS. Da se nešto menja u pogledu SAD administracije u vezi sa Srbijom je i "Lični stav" ambasadora Skota koji ni jednom rečju nije pomenuo Rusiju i uglavnom je govorio samo o lepim željama u razvoju srpsko-američkih odnosa. Žao mi je samo što pojedini komentatori nisu prepoznali dobru nameru američkog ambasadora.

  7. Ranih osamdestih, bio sam u poseti jednoj penzionerki u malom gradu u Bugarskoj, tadašnjoj povrtarskoj zemlji istočnog bloka. Grad je bio pust, jer povodom nekog praznika, delilo se sledovanje voća za kupone. Nakon tri sata čekanja pred kućom, pojavila se pomenuta starica, sa satrulim grozdom, umotanim u stare novine, i hlebom od dva kilograma pod miškom. Želim Dačiću istu takvu starost, samo na nekom drugom prostoru.

  8. Sve je dogovoreno sto se tice Balkana 1945 godine. To sto du neke velike sile prekrsile taj dogovor dok je veliki medved bio bolestan i upale na njegovu livadu to ce morati sad da lagano vrate, a dali ce platiti pasatinu ostaje da se vidi. Sve ostalo je smrsna prica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.