Biserko: Reakcija Vučića besmislena i za unutrašnju upotrebu

* Dokazi koje je Beograd podneo protiv Haradinaja nisu bili dovoljni za valjanu optužnicu, tako da nije čudo što je taj slučaj vraćen iz Haškog tribunala, ističe sagovornica Danasa
Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava za Danas o nalogu premijera službenicima Vlade da ne putuju u Francusku

Ostavite komentar


  1. " Tu, pre svega, mislim na situaciju u Makedoniji i celokupnoj histeriji nastaloj zbog navodnog velikoalbanskog projekta – ističe sagovornica našeg lista. –
    Da bi bolje videla "celokupnu histeriju zbog velikoalbanskog projekta, Sonja Biserko, kao i ostali koji ne veruju u tu opciju, mogu da, pod uslovom da govore i razumeju engleski, posete internet sajt http://www.aacl.us gde se otvoreno kaze da je kampanja za Veliku Albaniju pocela 1989 godine. Nije formulisano kao "Velika Albanija", ali je receno da se ujedine sve zemlje u kojima zive Albanci,radi ostvarivanja "ljudskih prava". Autori, Jo dio Guardi bivsi americki senator, i njegova supruga Shirley Cloyes dio Guardi, predsednica American Albanian Civic League.

  2. Какав генијалан потез премијера-председника! Француска ће бити страшно ојађена што три месеца наши политичари неће тамо путовати. Не знам како ће се опоравити од њиховог одсуства.

  3. Pokojni profesor Predrag Simic je imao jednu izjavu koju obozavam:"Osnovna kultura i kucno vaspitanje ne bi smeli da dozvole jednom coveku da komentarise Sonju Biserko i Natasu Kandic!"

  4. Predsednica Helsinškog odbora za prava albanskih zločinaca gospodja BiSerko ocenila je da srpski zvaničnici treba da pozdrave oslobadjanje jednog od najveih umesto da zbog toga negoduju! Ovakvo reagovanje može se smatrati opravdanim obzirom da se radi o nekom ko je pod svoju kontrolu stavio izmedju ostalih i francusko pravosudje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.