Biserko: Vučić je izgubio podršku Zapada

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava za Danas o reakciji predsednika Srbije na zabranu negiranja genocida u BiH

Ostavite komentar


  1. G-dja Boiserko ima legetimno pravo da se bori za ljudska prava kao predsednica Helsinskog odbora i to mi ne smeta.Smeta mi sto se ona sa teritorije Srbije bori za ljudska prava svih drugih naroda van Srbije,ali nikako i za Srbe koji zive van Srbije,kao NPR u Crnoj Gori i Hrvatskoj.To je i razlog sto nije omiljena i postovana u Srbiji.

  2. E sad najbitnije jeste da izgubi podršku birača ,a za zapadne sile će mo lako.

  3. O, pa dežurna marioneta je još ovdje?! Malo je punila…baterije i sada može u akciju.
    Za babe su unučići. A i smiruju.
    Zemljo, šta sve držiš!?!

  4. ŠTA TI PRIČAŠ OD KOGA DOBIJAS NOVAC ZA TO A GDE SU SRPSKE ŽRTVE O TOME NE PRIČAŠ

  5. Ovladati prvo znanjem za početnike iz genocidologije nije uvredljiva nego temeljna, neophodna potreba i poruka svakom ko se javno oglašava na zadatu temu.

  6. istinomer

    Genocidologija je ozbiljna nauka kojom bi trebalo da se bave i javno oglašavaju poslenici sa bar osnovnim znanjem iz te izuzetno važne i veoma prisutne oblasti savremenog čovečanstva. Navijački opredeljenim komentatorima ovde ne da nije mesto nego su i opasni po celu društvenu zajednicu.

  7. Ako je ovo borba za ljudska prava kako je sama nazvala svoju organizaciju onda je zaista propast covecanstva na pomolu .

  8. Sonja Biserko vlasnica je Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, u Zmaj Jovinoj 7. ALI JE DRUGARICA SONJA BILA I ČLAN SAVEZA KOMUNISTA JUGOSLAVIJE!

    – Brat Sonje Biserko poginuo je kao pripadnik Zbora narodne garde Franje Tuđmana u borbama sa krajiškim Srbima.

  9. Javio se Gideon Grajf ,profesor istorije, i ekspert za izučavanje holokausta – genocida .Predaje na više fakulteta ,Estonija ,Litvanija ,Australija,N.Zeland,SAD.Kaže,“U Srebrenici nije bilo genocida,a ja to ,kao neko ko decenijama genocid izučava ,a naročito i kao pripadnik jevrejskog naroda najbolje znam .Kome „pripada“ ,gde i šta „prodaje “ S. Biserno ,ekspert za“ prosipanje bisera“ dobro se zna .Vučić ima ,i imaće podršku zapada sve dok god ovako uspešno rastura Srbiju i pretvara je u najgoru koloniju .Zapadu smetaju samo neposlušni tirani .Ovaj pravi manje prekršaje ,ali još uvek sluša .Da nije tako, letio bi odavno .

  10. Početkom 20 vijeka, Srba je bilo kao i Engleza, po broju stanovnika. Gdje su oni, a gdje smo mi? Zločina je bilo na sve strane, ali se samo srpski iznose i forsiraju, dok su drugi „nevinašcad“. A sad da malo pomenemo brojke. Uz blagoslov zapada u Hrvatskoj nema više oko 250 000 Srba. Na Kosmetu ih nema oko 200 000. U Federaciji BiH, Srbi su spali na statističku grešku. Nema ih u Sarajevu, Tuzli, Mostaru… Ima ih, ali je procenat, više nego smiješan. Pod optužbom stvaranja „Velike Srbije“ , vrši se, kako sistematsko, tako i plansko uništavanje Srba, na prostorima gdje su vjekovima živjeli. Ja bi bio sretan, da sve ovo što sam napisao, nije istina, ali na žalost jeste.

  11. Šta će nama zapad,koji samo zna da otima i bombarduje ti idi iz Srbije i ne čuperak voće

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.