Bivši načelnik Zlatiborskog okruga Boban Perišić napustio naprednjake i pridružio se pokretu Evropski put-Basta

Ostavite komentar


  1. ČIME SE SAD BAVIŠ I ODAKLE TI PARE, SRAM VAS BILO, ZATO OPOZICIJA I PROPADA. GRADNJA, GDE SI NAKRAO,ZARADIO PARE OD PLATE. VUK DLAKU MENJA ALI ĆUD NIKADA.

  2. Bio komunista, pa socijalista, pa ………(to sam Bog zna), pa naprednjak, pa sada basista…….e Srbijo medju sljivama…..“Aj ovo je Srbija, govore grobovi ratnika iz starih vremena“….

  3. Nesto mi ovaj ne uliva poverenje, i nesto mi govori da se i nije bas mnogo posvadjao sa SNS-om.

  4. Perišić je bijo veliki zaljubljenik SNS.Sve do momenta kada su ga smenili.Pošto nije na funkciju.Njemu sada smeta SNS.Našao utočište kod sličnog sebi ( Basta ).Narod bi to kazao : Sve moj do mojega !

  5. Ovo je jako, jako dobro. Nisu to samo rukovodioci. To su i njihovi saradnici, prijatelji, rodbina, možda i neki poznanici iz grada. Jedan po jedan krnje hobotnicu.

  6. Deset godina si ćutao kada je kupilo malo pod tvoj prozor ti se kao nevesta naljuti na mladoženju.
    Basta i tebi slični ćete opet u SNS oko Vučića samo vam ovaj pokušaj razbijanja opozicije neće tako olako proći jer ste pročitani.

Ostavite komentar


Politika

Zoran Lutovac Izvor: FoNet Milica Vuckovic

Lutovac: Fantomski birači neće moći da glasaju 2. juna

Poslanik i predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac potvrdio je da je na današnjem sastanku poslaničkih grupa u Skupštini Srbije vlast prihvatila da se izmeni Zakon o jedinstvenom biračkom spisku tako da svi birači koji su promenili prebivalište nakon 3. jula 2023. godine ne mogu da glasaju na novoj adresi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.