Bivši oficir KFOR: Ejupi je pušten jer je radio za CIA

Ostavite komentar


    1. A, Vama bi više odgovaralo da se nije setio? Zar su važne njegove intencije?

  1. otvoriš dušu, baš kao i mnogi penzioneri koji su dočekali penziju radeći u javnoj upravi, javnom sektoru, javnim preduzećima i pravosuđu. Oni kojima ni nos iz meda ne viri, što je lako učljivo na osnovu imovine, upiru prste u lopove, a svoj rad opravdavaju izjavama da vežu konja gde nadređeni kaže i ako su poslovno pismeni i poslovno sosobni da se odupru kršenju zakona, kao i da ne dozvole sebi da učestvuju u progonu kolega koji poštujući zakone njima deluju kao kočničari razrađenom sistemu lapanja. Kada sebi obezbediš sigurne prihode otvoriš dušu u nadu da ćeš okajati grehe. Ateista sam, smatram da SPC ne bi trebala da ga primi pod svoje okrilje, ali pošto je hrišćanski praštati pretpostavljam da mu će mu želja biti uslišena.

  2. Neverovatno da Danas objavljuje ovakvu rusko-velikosrbijansku propagandu, kako moze Ejupi da podmetne bombu pod autobus, pa on je Albanac, genetski nevin, borac za slobodu i potomak Ilira ciju paradrzavu na Kosovu koju su napravili takvi kao on treba sto pre priznati „jer to je sreca“ ili da se optuzuju Amerikanci da su nekog ubicu pustili na slobodu, to ne postoji. Ovakvom propagandom nas samo udaljujete od svetle buducnosti, nevidjenog razvoja, uberdemokratije i procvetalosti kao npr u Albaniji ili vec pomenutoj „drzavi kosova“.

    1. He he he.
      Ilirska je borba pravedna, cak i kad postavljaju bombe pod autobuse.
      A na Danasu vlada takva cenzura, evo samo sto se u Vucicevu Politiku ne pretvore.
      Na korak, dva su od toga.
      Jezivo.
      He he he.

  3. Čestitam mu na iskrenosti!!!. I da je hteo nije mogao da reaguje dok je bio aktivan, završio bi u zatvor i bio bi kažnjen. Ali ni sada nije kasno. Rekao je ono što svi znamo, a to je, da politiku vode oni koji pokazuju nadmoć i silu, ali nadajmo se da će do promene doći i da će nasilnicima koji vode politiku moći i sile doći kraj!!!.

  4. Pa i Kas radi za CIA. Cim zeli da se infiltrira u SPC. I kakve uopste veze ima da li je taj Ejupi radio za CIA, ako je pocinio masakr kao sto ga je pocino nad Srbima. Zar razni tribunali nisu osnovani da bi sudili pripadnicima institucija koji su cinili zlocine. Masna spijunska prica, plasirana preko domace stampe, koja bi morala malo bolje da se uredjuje. Da ne bi smo sami ugrozavali sopstvenu drzavu.

    1. Podrska za Dejan-a Bot Stanojlovica clana podmlatka Biserko-Kandic i brata „nezavisne“ novinarke Snezane Congradici.

      1. Zaomi je sto se u politici, a narocito uredjivackoj, koju vodite niste izdigli iznad vlastitog nosa, pa svaku objektivnu ktitiku dozivljavate kao atomski udar na Vasu sujetu.Ali to nije
        razlog da mi lepite etikete koje meni ne pripadaju.Jednostavno kritika treba da vas ucini boljim, a ne ranjivim da se iz aviona vidi ko ste cim mi imputirate netacnosti koje ste naveli u Vasem
        komentari.
        Za pocetak bilo bi uctivo da se iznad komentara potpisete punim imenom i prezimenom.

    1. Sta je fabrikacija? Isprani mozgu veljike aljbanije? Nije podmetnuta bomba pod autobus NIS Ekspresa i Srbi medju kojima i deca nisu ubijeni? Nije uhapsne Ejupi i nije nadjen njegov DNK na mestu odakle se aktivirala bomba? Nije „pobegao“ iz Bondstila? Sta je tacno fabrikacija? Dosta vise tog vaseg slepila i izigravanja nevinasca, vreme je da vam dopre do mozgova ko ste i sta ste, ko su vam „oslobodioci“ i kako ste se docepali Kosova.

      1. Bice kako jeste dok su im Amerikanci sponzori.
        Ali, istorija pokazuje jednu stvar: Talibani, Al Kaida, ISIS kao i mnogi drugi su pusteni niz vodu kada je za to doslo vreme. UCK/Kosovarija ce doci na red kad tad.
        Treba se lepo dogovoriti sa Amerikancima i spreciti pravljenje velike Islamske drzave na Balkanu. Nikome to dugorocno nije u interesu.
        Pa ni Amerikancima.

      2. Autoktoni na svojoj zemlji kao sto neko napisao potomci ILIRA
        bili pod Srbijanskom okupacijom a u pomoc za olobodjenje doprinele sve najrazvijene i demokratske zemlje da ti to dopre do tvog mozga I izadji iz tog tvog slepila nismo mogli da se docepamo nego smo se oslbodili okupacije

        1. @Gzim

          Nemoj da si smesan sa tim miki maus bajkama i izmisljotinama kojima pokusavate da opravdate otimacinu tudjeg. Nikakve veze vi Albanci nemate ni sa Ilirima ni sa Dardanima a toliko ste „autoktoni“ pokazuje i to da niste bili u stanju da smislite ni sopstveni naziv za taj komad zemlje nego korististe SRPSKI naziv „Kosovo“. Tim tvojim bajkama zabavljaj polupismeno drustvo ispred samoposluge, odlicno klizi uz pivce. A ako zaista mislis da su pojedine zapadne drzave otcepile Kosovo od Srbije zato sto ste „autoktoni“ i „okupirani“ onda to vise nije ni smesno, nego zabrinjavajuce. Uostalom, pre nekih 70 godina, Hitler je na slican nacin otcepio Kosovo od Srbije, da nije i on bio „demokrata“ i „humanista“ pa je zato to uradio?

      3. Onda da bi ti doprelo tebi do mozga sto de tice ko smo I sta smo mi smo znaci albanci autokton na svojoj zemlji

        1. Ja odlicno znam i ko ste i sta ste i koliko ste „autoktoni“. Samo ti ne znas, ali dobro kada ti splasne taj veljikoaljbanski zanos, kada prosiris vidike, valjda i ti ukapiras.

  5. Ovo je samo još jedan dokaz onoga što svi znamo, ali i dalje, iz nepoznatih razloga, zabijamo glavu u pesak i izbegavamo da stvari nazovemo pravim imenom. UDRUŽENI ZLOČINAČKI PROJEKAT, za šta se sudilo Srbima u Hagu, je zaista postojao, samo što su članice tog projekta bile sve one države koje su učestvovale u satanizaciji, sankcijama i bombardovanju Srbije na čelu sa SAD, V. Britanijom i evropskim marionetama. Naravno tu je i neizbežna američke „batina“ zvana NATO. Da je to tačno, da se radi o dobro organizovanom zločinačkom udruženju potvrdjuje ponašanje, prevashodno, SAD, a potom i država učesnica u tom projektu, koje i danas pokušavaju da prikriju i pomažu zločincima koji su radili za njih. Florim Ejupi je samo izvršni partner, samo sitna gnjida, običan arnautski zlilkovac i ubica, koji je i,mao zadatak da ubija za potrebe tog zločinačkog udruženja. U slučaju bilo kakvog sankcionisanja možda bi progovorio i otkrio detalje koji bi razgolitili politiku ovog udruženja, zbog čega mu SAD kao i ostale članice koalicije „čuvaju ledja“ i uništavaju dokaze. Znam i siguran sam da niko od Albanaca neće biti osudjen čak i za one najgnusnije zločine. Amerika je matirana od onih koji su trebali da joj budu pokorne i posliušne sluge. Isuviše je duboko zagazila u sopstvene fekalije iz kojih će se teško izvući a da se ne „usmrdi“.

  6. Ocekujem od Snezana Congradin a moze i od Kisjuhasa ako je prva zauzeta pisanjem najnovijeg pamfleta u vezi brace Bitici, da odmah demantuju sve sta je ovde napisano, jer kakvo je ovo klevetanje (od velikosrbijanskog imperijalizma napacenog) Ejupija i prehumanih Amerikanaca?

  7. Ocigledno da mnogi nisu ukapirali gore napisani komentar, narocito ovaj aljbanski patriljota, ali ako se uzmu u obzir sadrzaji njihovih komentara i dometi istih, nije ni cudo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.