Blerov institut za Danas: Nikada nije bilo sukoba interesa

Saradnici bivšeg britanskog premijera demantuju medijske navode o namernom skrivanju detalja u vezi sa njegovim konsultantskim radom

Ostavite komentar


  1. Ne znam ni sam koliko već godina unazad ponavljam da su nalogodavci i finansijeri i vlasti u Srbiji i vlasti na Kosovu iste države, institucije, osobe… Jedino narod ispašta zbog kupljene vlasti i ovih marioneta na vlasti u državama na Balkanu, svima isti povlače konce i igraju kako oni zahtevaju. Mi, da nas tako nazovem, mali ljudi, koji se bavimo svojim svakodnevnim aktivnostima trudeći se da preživimo od prvog do prvog, nikada nećemo saznati šta iza toga svega stoji.

  2. Blera za Srbiju placaju iz Abu Dabija, osnovano sumnjam da su to srpske drzavne opljackane pare. Tuzilastvo za organizovani kriminal trebalo bi da sve to ispitaju. Ali ne smeju da pisnu. Sta uopste Bler radi u Srbiji, pa on nas duboko mrzi.

  3. setih se projekta zvanog „dekada roma“ i pitam se da li je zaista postojao fond kojim se trebalo njima pomoći u obrazovanju i zapošljavanju ili je to bila neka priča u kojoj je podeljeno par bicikli sa korpom za sakupljanje sekundarnih sirovina i ostatak novca je završio kod evropljana koji su pokrenuli tu priču ovde i kao nešto radili uz pomoć istaknutih članova romske zajednice. Moj utisak je da se tu ni malo ne kontrolišu tokovi novca i da oni kojima se „priža“ pomoć nemaju nikakvu korist od takvih projekata.

  4. Jos jedna mocna ilustracija pateticnog nedostatka bilo kakvog karaktera ili principa naseg eksradikalskog ‘Vodje’: Koliko od nas bi otislo kod onoga od koga je dobio zestoke batine i ponudio mu da mu kupuje rucak do kraja zivota kao dokaz da mu je najbolji drug i da ce da ga brani.od sada? Zasto Vucicu sutra ne priznas Kosovo i uvedes Srbiju u NATO, i izbegnes ovu jezivu blamazu?! Ili si platio Blera da te savetuje nesto drugo?!

  5. Ovo mu dodje ,kao srpski direktori koji su devedestih postali-preduzetnici.pa malo radili legalno-a malo u crnoj zoni,jer su sankcije i muljanje,bili izazov,prema tadasnjoj ideologiji pok. S.M i vaskrslog SPS-a…Kontinuitet…

  6. Kakva bajka-nema sukoba interesa,Bler nije navijao za nezavisnost Kosova,nije kriv za bombardovanje…tralalala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.