„Milošević, Šešelj, Vučić, Dačić i cela ta ekipa izgubili rat i predali i prodali Kosovo“: Bodrožić o sporazumu Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Pa ovaj je definitivno lud. Zna se da je KiM predao šiptarima u ruke Jeremić,Tadić i bivša vlast. Kakve veze Vučić ima sa tim?

  2. Za Jelenu : Šešelj – Vučić, kao i Milošević -Dačić, su bili na vlasti 1999.god, kad je predato Kosovo i Metohija ( prvo se informišite, pa onda napišite) !
    Briselski sporazum,iz 2013, je potpisao Dačić, a za Ohridski sporazum-saglasan je Vučić.

  3. Ista druzina vlada Srbijom vise od 30 godina! Pa sto moze ocekivati dobro od njih, oni treba da ostavimo sudu historian.!

  4. По мом скромном мишљењу, Косово и Метохија су отуђени од Србије, непревазиђеним назови уставом из 1974. године. Док смо ми славили убицу, сексуалног манијака и лопину броза и били убеђени да смо центар света, они који нам не мисле добро су били веома активни. Ми смо били заслепљени црвеним пасошем (које смо добили да би странцима вратили позајмљене паре бацањем пара у Трсту), као и лажним стандардом (од америчких кредита, које ће враћати наши унуци). А набројани су само припадници (на жалост) Срба, који су веома здушно доприносили отуђењу дела државе, за коју су Срби гинули.

  5. Zanimljivo, zar to nije bila „humanitarna intervencija“ sa ciljem zaustavljanja „patnje civila“ a kad` ono, rat za osvajanje i preotimanje teritorije… Zanimljivo i kako ti bajni, veliki postovaoci „zakonitosti“ i „vrednosti“ sa takom lakocom prelaze preko i odobravaju krsenje medjunarodnog prava, krsenje ljudskih prava, otimacinu i nezakonje koje vlada na Kosovu a sta je sve omoguceno zahvaljujuci politici pojedinih zapadnih drzava. Zanimljivo bi bilo i saznati da li je i za vreme II svetskog rata kada je Hiter raspracavao Srbiju, albanizovao Kosovo, prikljucivao delove Srbije Madjarskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, isto bilo ovakvih „intelektualaca“ koji su to u tadasnjim medijima opravdavali i bili tako puni razumevanja?

  6. Ovome coveku pretpostavljam nije dobro i treba mu pomoci.
    On ne zna kada se sta desilo i „pod cijom palicom“.
    Ima vremena shvatice ili naucice.

  7. Domacin

    Kakve veze ima ko je bio na vlasti? Nije Srbija napala ni Ameriku, ni Nemacku, ni Francusku, nego oni nas i to bez ikakvog prava!

  8. @W- Kako pise U tekstu to su velike sile odlucile i za Vojvodinu iako je samo jedna trecina stanovnista bilo Srpsko U toj istoj Vojvodini a sad od one dve trecine neznam dali je ostalo dvadrset posto .E sad gde su se izgubile one dve trecine o tome da neprivamo.Na kosovu je devededet posto albanaca pa opet nam nesto nije jasno,a po drzavnisti i Vojvodina je porpadala Madjarskoj devetstvo godina a Srbi su bilianjinski narod pa po kom osnovu su im velike sile dodelile Vojvodinu?Ono sta nam odgovara je OK a ono sta ne nije po medjunarodnim zakonima i velika nepravda.Hvala na objavljenom komentaru

  9. @Motte

    Veze ti nemas, od pravopisa do istorijskih cinjenica ali bitno da „komentarises“.

  10. Isto drustvo kaki istu zavijenu pricu, teraju na svoju vodenicu kao i pare. I sad na izborima iste face pobedjuju ,sto bi rekao stulic:“ svako svoje dupe cuva pazi“.

  11. Jedan od razloga zasto su okupatori ostajali tako dugo na teritoriji Srbije, od Turaka pa na dalje je i cinjenica da je uvek postojala ozbiljna kolicina lokalaca koja bi im asistirala a na momente bi takvi bili i veci entuzijasti u vezi okupacije od samih okupatora. Cudo da Srbija uopste postoji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.