Bogovič: Oseća se moćan ruski uticaj

* Beograd "igra igru" sedeći na više stolica istovremeno
Poslanik EP za Danas o inicijativi za "suzbijanje ruske propagande"

Ostavite komentar


  1. Срећа је да имамо алтернативу руским медијима који шире лажне вести. Ту су увек истинити и истинољубиви Ројтерс, ЦНН, Њујорк тајмс, Вашингтон пост и ини. Сећам се како су пре неког времена истинито јавили да Ирак поседује оружје за масовно уништавање и да је питање не дана него сата када ће га употебити. Оружје је сигурно ту негде, али зли Ирачани су га много добро сакрили па још није пронађено.

  2. Stvorene je lazna slika kako su nam Rusi prijatelji ,a zapad neprijatelj. Time ste i sami vi sa zapada doprineli jer su neke od vasih politickih odluka prilicno nelogicne Srpskom narodu. Sa druge strane domaci politicari su povodljiva kategorija "ko da vise ja sam na njegovoj strani." Samim tim dolazi do sizofrenog ponasanja medija i lica koja promovisu obe strane i dolazi do konfuzije u narodu. Zato je uticaj SPC od presudnog znacaja da ostane neutralna i van politickog domasaja. Domaci vlastodrsci da zavrse prljav posao koji su zapoceli i da noramlan svet pocne pristojno da zivi , posle toga nece biti Ruskog uticaja a Evropske vrednosti ce zasijati punim sjajem

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 7

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.