Kostreš poručio Vučiću da što pre potpiše francusko-nemački predlog

Ostavite komentar


  1. Ne verujem baš ni promil, da će Vučić bilo šta potpisati što je EU stavila na sto. Pre će sarađivati sa SAD, koji daju velike ustupke Srbiji. I budimo iskreni jednom, nijedan predsednik države ne bi potpisao bilo šta, da bi se odrekne dela teritorije gde živi njegov narod. Svi znaju za to, ali se prave kao da ne znaju!

  2. Pa svaki normalan čovek koji razmišlja svojom glavom zna da je odbijanje sporazuma i uvođenje sankcija Rusiji siguran put izolaciju i propast Srbije.

  3. Ti si Kostreš totalno izlapeo, hoćete Vojvodinu da bude ravna republici a sa druge strane bi da prodate Kosovo, takvih patriota kao ti i Čanak ima mnogo u Srbiji, ali upamti Vučić nema ovlašćenje da poklanja teritoriju niti mu je neko dao nekakav mandat za pregovore, on je sam sebi nadenuo to pravo i zato može samo sebe da preda šiptari a ali ne i Kosovo, a francusko nemački predlog nije ništa drugo nego otimanje na# pokrajine KiM

  4. Odlucivati nesto iz fotelje I crne limuzine bez odgovornosti je najlakse. Neces ti propasti vec imas dobru zaledjenu

  5. Ne igra se Vučić sa budućnošću Srbije, on se za to bori! Svačije mišljenje treba saslušati i dogovoriti se za dalje korake. Najlakše je okriviti jednu osobu i zato je teret na Vučiću veliki, ali je dokazao da je borac i pravi lider. Zato puna podrška Vučiću u ovoj borbi.

  6. Bravo Liga tako treba, jos kada bi i ostali iz opozicije to rekli bilo bi super.Muka nam je vise od Kosova i kosovara!!!

  7. Срећа па овај накоштрешени није неко. А кад си нико онда можеш да причаш и паметујеш.
    А овакви би за 5 мин славе продали и рођену матер.

  8. Da nema primera Makedonije i jos nekih koji su pristali na sve ucene da bi umesto „svetle buducnosti“ dobili jedno veliko NISTA, da nema izjave Merkelove kako je potpisivanje Sporazuma iz Minska bila samo kupovina vremena i da im na pamet nije palo da to postuju, da nema konstantnog nepostovanja R1244, odluka Badinterove komisije ili Zavrsnog akta iz Helsinkije od strane pojedinih zapadnih drzava i da ne znamo da nakon Kosova sledi ucenjivanje u vezi republike Srpske, onda bi valjalalo poslusati Kostresa iz partije koja dobija par stotina glasova. Ali avaj.

  9. Bravo decko !!U pravu si sto pre treba potpisati i normalizovati zivot izaci iz kruga u kome se vrtimo vrtimo a nista se ne pitamo niti cemo ikad!!

  10. Сада на сцену ступају бивши аутономаши да узму север србије кад се заврши са косметом све иде по договору

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.