Bojan Pajtić: Čeka se Zorana, Rasim i Vulin da organizuju demonstracije protiv režima i onda smo videli sve 1Foto: FoNet/ Marija Đoković

Narodna poslanica Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić izjavila je da protest „RTV je naš. Vojvođani protiv nasilja“, koji je za danas zakazan u Novom Sadu, nema nikakve veze s protestima „Srbija protiv nasilja“.

Protest „RTV je naš. Vojvođani protiv nasilja“ održaće se danas ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine u Novom Sadu.  Najavljeno je da protest organizuje grupa građana „Vojvođani protiv nasilja“.

„Protest ‘RTV je naš. Vojvođani protiv nasilja’, koji je za danas zakazan u Novom Sadu, nema nikakve veze s protestima ‘Srbija protiv nasilja’. Ne bih ništa više dodavala“, kazala je Rakić agenciji Beta.

Kako izveštava Radio 021, prisustvo na protestu najavili su članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, kao i poslanik Aleksandar Olenik.

Novosadski odbori drugih stranaka nisu se oglašavali u vezi s ovim protestom, niti su pozivali Novosađane da im se pridruže.

Bivši predsednik Demokratske stranke i profesor na Pravnom fakultetu Bojan Pajtić na Tviteru je napisao da današnji „protest“ u Novom Sadu organizuje Liga socijaldemokrata Vojvodine.

„Čeka se Zorana, Rasim i Vulin da organizuju demonstracije protiv režima i onda ćemo moći da kažemo da smo videli sve“, naveo je Pajtić.

Bivši odbornik u Skupštini Novog Sada Goran Radojević (DS) nazvao je okupljanje kod RTV-a „protestom Vučićevih saradnika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari