Poslanik Vulinovog Pokreta socijalista za Danas: Vučević je političar sa vizijom 1foto: Printscreen/YouTube/KTV Zrenjanin

„Miloš Vučević je u ovom trenutku najlogičniji, ali ujedno i najbolji predlog za mandatara“, kaže za Danas narodni poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

Torbica kaže da je mogao da je lično mogao da posvedoči da je reč o političaru sa vizijom, spremnim da se u svakoj situaciji uhvati u koštac sa bilo kojim problemom.

„Imao sam čast da od 2013.  do 2016. godine, kao pomoćnik gradonačelnika budem deo njegovog tima tako da sa punim pravom mogu da posvedočim da se radi o političaru sa vizijom, spremnim da se u svakoj situaciji uhvati u koštac sa bilo kojim problemom. Rezultati koje je postigao na čelu Srpske Atine, a potom i na čelu Ministarstva odbrane ga u potpunosti kvalifikuju da u naredne četiri godine predvodi republičku Vladu“, smatra predsednik Pokreta socijalista.

Siguran je, kaže, da će Vučevićeva posvećenost i energija u svakom slučaju doprineti da Srbija „na najbolji način odgovori na sve izazove koji su pred nama i zbog toga će kao i do sada, imati punu podršku Pokreta socijalista“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je danas odluku kojom je predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića predložio za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari