„Bojazan da vlast u Srbiji neće otići mirno“: Vedran Džihić za Dojče vele

Ostavite komentar


  1. Sve dok zapad otvoreno preko ambasadora ne okrene leđa Vučiću on otići neće a čak ni tada na miran način. Nije problem Vučić kao pojava već taj mafijaški sistem koji je kao kancer proširio se u svaku poru u društvu. Mnogi koji stoje iza Vučića itetako imaju interesa da ostane kako je bilo do sada u zato će ga životom braniti. Nažalost alternativa je nikakva. Opozicija ne ulaže nikakvo poverenje, ne može ni da se ujedini a kamoli da promeni nešto.

  2. Ali kada je sagovornik Vedran Dzihic i kada on komentarise politicku scenu Srbije, to vec dobija miris nadrealnosti Top liste nadrealista. Jer valjda je bliskoistocno Sarajevo sve svoje probleme resilo, nije kao da pola policije nije javilo onom pomahnitalom ubici gde mu je zena, da bi mogao da je strelja. Vaznije je da je ovde bilo protesta (ni prvih ni poslednjih) koji su inace upokojeni i najave da se vlast nece menjati mirno. Sta covek sve nece da procita, ovo nije normalno.

  3. На жалост,ова констатација је 1000%
    тачна,јер Вучићу је власт срасла са свим виталним органима,јер њему кад се одузме власт,он ће или завршити у болници,или ће постати суицидан.Узети му власт,као да сте му ишчупали срце,јер се баш навикао да се пита за све.

  4. Inace su ti bosnjacki „strucnjaci“ poznati po objektivnosti, nemacke medije da ni ne spominjemo. Zanimljivo kako se interesno povezivanje Nemacke i lokalnih aktera kakvo je vec postojalo dva puta u proslosti, tokom I i II svetskog rata, ponovo, po treci put ponavlja…

  5. Zasto nema demonstracija protiv nasilja u Sarajevu? Sta kaze ovaj Dzihic? Koliko je bilo ubistava zadnjih dana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.