„Borci protiv Novog svetskog poretka predvođeni osuđenim ubicom“: Ko su „Dostojni Srbije“, šta rade kod Skupštine i ko je njihov vožd Dušan Dunđer?

Ostavite komentar


  1. „šta rade kod Skupštine i ko je njihov vožd Dušan Dunđer?..“
    – Čovek je politički prevarant, šarlatan i hohštapler iza koga po svemu sudeći stoje neki delovi mup-a i bie. Stoje ispred Skupštine već dve ipo godine bez ikakvih smetnji blokirajući drugim, pravim opozicionim strankama, taj prostor. Čak su bili sa šatorima i za vreme druge Vučićeve inauguracije. I tada nikom nisu smetali, čak ni Vučiću.

  2. Da li postoji neki pravnik da se pozabavi njima? Realno – kako neko moze da pravi para-drzavne institucije? Jasno je da su piuni vlasti, ali ih ipak treba malo vratiti na mesto… Kazu mladi ne gledaju TV, ali od tih fake news youtube sadržaja pola nacije je skrenulo! Svi sa jednim istim mantrama koje ponavljaju…

  3. Evidentno MENTALNONOBOLELA OSOBA.
    Na nasu nesreću nije jedini .
    Uzrok svih naših nesreća je Udba, Bia , DB.
    Ko je stvorio Arkana?
    Ps redom ???
    Ubijeni su Premijer , Cvijan ,,Oliver Ivanović????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.