Borelj: Dijalog Beograda i Prištine kojim posreduje EU nema alternativu

Ostavite komentar


  1. Kosova i Srbije, a ne „Beograda i Pristine“. Pregovaraju vlada Kosova i vlada Srbije, a ne neki lokalni funkcioneri gradskih samouprava

  2. Taci je odsvirao svoje. On je potpisao sta je trebalo i sad glumi ludilo. Ceka se samo REIZBOR TRAMPA pa da se obelodani potpusano sa Vucicem. Za slucaj da Bajden pobedi sto se meri mikronima, Taci pravi medijski alibi da povuce potpis. Alu to je mali verovatno. Sva je prilika da ce do 20.1.2021. Sve biti obelodanjeno, jer to su resenja koja su dogovorena jos pre 2 godine u Helsinkiju, i ona se ne menjaju na period kraci od 10 godina.
    Dakle Taci izvodi besne gliste. Sve je vec zakovano, samo ljudi treba da prebole ta resenja.

  3. Nema alternativu cemu,uvek ima alternativa posto vas Srbija uopste ne zanima.Predsednik Makron je rekao da EU treba prvo samu sebe da konsoliduje.E pa zavrsite sa svojim problemima pa onda da vidimo sta je realno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.