Boris Tadić dobio odgovor od Miroslava Aleksića o učešću na listi „Srbija protiv nasilja“: Izneće sve detalje pregovora

Ostavite komentar


  1. Možda im opet zafale baš glasovi Tadića kao na prošlim izborima da pobede u Beogradu.

  2. Gospodine Tadiću, do danas sam verovala da ste pravi gospodin, vrhunski intelektualac i tolerantan čovek. Ali, već vaša objava da ćete biti deo ove liste, unela je nemir u mene. Toliko prepotentno sto zaista nije bilo potrebno.
    A sada još i tračarenje… Pa, stvarno!
    Zaustavite se ako možete, molim vas u ime svih onih koji su vam neizmerno verovali.

  3. Velika greška opzicije i Aleksića. Nama je bukvalno potreban svaki glas, a lišiti se Tadića i njegovih pristalica je dozlaboga glupo. Nadam se da ćemo ipak rešiti problem.

  4. Boris Tadić svakako nije najpoželjniji partner za opozicionu koaliciju. Mnogo je ružnih reči s njegove strane bilo upućeno Đilasu i kompaniji. Ali…ako nam svaki glas znači, a znači, onda se mora naći modus neke, kakve takve saradnje, pa i neiskrene, za apsorbovanje njegovih 1% ( ako i toliko ima) jer i to će se u suprotnom preliti kod nepomenika. Osim toga mislim da je Tadićeva pregovoračka pozicija nikakva, tako da će biti zadovoljan samo i da se vodi kao deo opozicije. Na primer kao i njegov bivši kolega Veselinović koji uvek nađe načina da se prošvercuje sa ostalom masom.

  5. Pa dobro, sta je Miki rekao sto tako duboko povredi tvoju mega sujetu, ne reče nam. A da tračaris, možeš?

  6. Brak iz interesa a onda brzi razvod…lici na Britni Spirs i onog igraca sto je pijanu navatao u Las Vegasu pa je posle utuzio za silnu lovu…sapunica uzivo

  7. Gospodine Tadiću, zadržite to malo dostojanstva i pristojnosti za koju mislim da je imate, ne tračarite, molim vas

  8. Kako to da Tadić nije odabrao SNS, čijem je stvaranju (više nego) kumovao, ili SPS, koju je spasio od krivične odgovornosti?

  9. Ееее,господине бивши,ни овога пута стиропор не помаже!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.