Boris Tadić za Danas o pozicijama Ane Brnabić i Ivice Dačića: Odluka o Brnabić očekivana, a izbor Dačića simptomatičan

Ostavite komentar


  1. Toliko gluposti od bivseg predsednika!
    Ko je njegov kadar???? Stefanivic??? Ubacen od strane CIA ili Vulin bivsi Mirin mali ,koja ni sa muzem nije bila u dobrim odnosima. Dacic i Vucic su politicka deca istog oca ,Milosevica! To do sada nisi ukapitao. Eeee ko je nama vidio zemlju!!!!!Dacic da izda Vucica ,to je kao da je izdao samog sebe!!!Bez Vucica Dacic ne postoji! Sa tako glupom opozicijom ako se ne pojavi neko nov ,ovi ce vladati dok ne pomru od starosti!!!!!

  2. Vučić svojim potezima stalno otkriva da u suštini misli samo o sebi.
    Ne zanimaju njega ni njegove stranačke kolege, ne zanima ga ni Srbija, ne zanima ga ni narod. Zanima ga samo da po bilo koju cenu ostane na vlasti.

  3. Kod tadiča Dačič je bio ministar policije a danas mu neko čudo.samo dase kaže nešto protiv nije važno šta samo dase uešto priča , narod je vele glup sve upijaju.

  4. Vučić je naj veći manipulant od svih predsednika do sada. To potvrđuje njegovim mandatom koje mu je navodno narod dao.“LAŽOV HERCEGOVAČKI.“

  5. Dok je bio Boris žvalavi ljudi su ostajali bez posla, što se uopšte javlja ovo političko smeće, kako ga nije samo sramota!

  6. Samo nemoj ti da se javljas vise,vreme te pregazilo kao i narod,a ujedno objasni narodu koje potpisao granicu na Dunavu prema Hrvatskoj i oredao deo Srbije otudjio bez saglasnosti naroda i drzave,koja je to cena i cega….

  7. G-n Tadić kaže,ogromno povećanje klasnih razlika! Da li treba da ga podsećamo od kada traje taj proces i da li je vreme kada je DS bio na vlasti iznedrilo tajkune,od kojih su se mnogi tiho povukli iz politike i “ušli” u vode biznisa?

  8. Samo se vi oglasavajte i vozite se Vucicevim cestama sto se malo ne povezete svojim.
    Hajde radite i stvarajte sebi a ne pricakte da vam se ne isplati prije nego ste poceli vi prekonocni milioneri.
    Sram da vas bude

  9. Vreme je više da prekineš sa komentarima jer su se tvoja dela videla. Ti bi sada i Kurtiju da se izvinio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.