Borko Stefanović poručuje opoziciji: Svi koji su napadali Đilasa zbog razgovora s Vučićem, sad nek kažu šta da se radi

Ostavite komentar


  1. Šta da se radi? Pa ništa! Vi, takvi, ne trebate da u politici radite ama baš ništa. Pričekaj prve sledeće izbore i sve će ti se samo kazati!

  2. Radite kao mi a ne da očekujete da živite od pljačke koju su glasači omogućili istima kao što ste bili vi, samo su drugačija imena i prezimena.

  3. Шта да очекује народ од ове “ опозиције“? Ништа устај Курта да седне Мурта…

  4. Opozicija je nula,nisam optimista da ce biti bolja za cetiri godine,a mladima ne daju sansu.

  5. O tome može da se priča posle tih „iznuđenih“ izbora.Misliš da je „De Gol“ pristao na nešto što može da izgubi?Samo gledaj i polako, nemojte još da se spremate za te izbore.Pregovarajte između sebe i pristanite na sve njihove uslove.

  6. Veciti mrgud i nezadovoljan.Treba da se shvati jedno narod je glasao ko ce voditi beograd in a normalno je da svako g po asa po volji.Treba znati da je narod glasao protiv Borka i Djilasa i ostalih,jer. Nisu dobili vecinu i vre na e je da odu u mirovninu…

  7. Najvaznije da se Borko zvani „krvavo kosuljce“ (isplatilo mu se zbog toga) najzad uhlebio. Ostalo nije bitno.

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 8

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.