Borko Stefanović: Spominjanje međusobnog priznanja Srbije i Kosova u izveštaju EP iznenađujuće

Ostavite komentar

 1. Kako sama amputirala, pa tri meseca nas bombardovalo pola sveta? Ne desničari Borko molim te!

 2. Citat: „nije normalno tražiti od Srbije da podržava rasparčavanje sopstvene zemlje“.
  Komentar: g. Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, valjda zna da i SRB i RKS su produkt raspada jedne medjunarodno priznate drzave zvana SFRJ. SRB nastaje 2006-te kao najkrajniji produkt tog raspadanja, a Kosovo RSFJ odvaja se josh 1999. To znaci, SEB je model 2006-te, nastala bez teritorije Kosova.

 3. Svi vi, političari, bilo vlast ili opozicija koji kažete da ste iznenađeni treba da pod hitno date ostavke i prestanete da se bavite politikom.

 4. Zasto ste predli 70.000 glasova beogradjana Vucicu u ruke ? Kako vas nije sramota vise ?

 5. Znači da Srbija ima samo dve mogućnosti.Ili da prizna Kosovo,ili da prekine pregovore o pristupanju u EU.Tu filozofiranja nema.

 6. Neko iz vlasti reče: Ni Tajvan nije priznat od Kine eto već 80 godina… E tako, sad znamo kad ćemo u Eu.

 7. Ovaj covek ima slabo pamcenje, ali se mi mnogi jos dobro secamo. Pa da ga podsetim: edita tahiri, ministarka za dijalog, brisel, briselski sporazum, borko stefanovic sef pregovarackog tima, granicni prelazi itd itd itd itd….

 8. Zna li neko za slučaj Eritreje? To je novostvorena država koja se posle rata 1993. odvojila od Etijopije. Da li Etiopija priznaje tu državu?

 9. Sta ti je iznenadjujuce? Mislim da su glavni pokretaci izvestaja upravo oni koje ste zvali za pomoc. Ajde prestanite vise saplitati noge Srbiji, ma ko da je vodi! Beskorisna gomila, eto to ste vi nasminkana gospodo!

Ostavite komentar

Politika

"Režim je oblepio grad poternicama za mnom": Brajan Brković o plakatima koji su osvanuli u Novom Sadu uoči protesta „Bunom protiv mafije“ 10

„Režim je oblepio grad poternicama za mnom“: Brajan Brković o plakatima koji su osvanuli u Novom Sadu uoči protesta „Bunom protiv mafije“

Nije dobro da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević šalje batinaše na svoje građane, jer kada se to dogodi građani postaju spremni na samoodbranu. Tako je nastala i „Buna protiv mafije“, protest koji svakako nije samo jedan događaj, nego proces udruženih i solidarnih građana – kaže za Danas aktivista Brajan Brković, jedan od najistaknutijih demonstranata u Novom Sadu protiv namere tamošnjih vlast da poput Beograda na vodi izgrade i u glavnom gradu Vojvodine sličan kompleks.

Naslovna strana

29. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.