Borko Stefanović (SSP): EU spremna da pošalje dve misije u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Oni se ponasaju kao 1914.godine s tom razlikom sto im podrsku daju ljudi i opozicije da vrsljaju po nasim unutrasnjim pitanjima.

  2. Zbog ovoga, a i drugih izjava, koje ne prate stav većine (ne mislim samo na sns, mislim na većimu natoda), na sledećim izborima ćete još gore proći. To vam kaže čovek koji je protiv sns-a.

  3. Какве комисије – избори су унутрашња ствар. Залагање да странци арбитрирају у Србији је потпуно погрешно и гарантује лош резултат на изборима.

  4. Svaka evropska komisija koja ce vas dovesti ba vlast je super. Ali to se nikada nece desiti. Na sledecim izborima necete dobiti ni polovinu glasova koje ste sada dobili. Nisam glasac SNSa.

  5. Kako su se upregli ovi „što nisu glasači SNS-a“da nam sole pamet jer vide da sav normalan svet zna da su lopovi,lazovi i kriminalci pokrali izbore.U Srbiju ne dolazi policija nego eksperti da nam pomognu da i ovi sto ne glasaju za SNS shvate da su uhvaćeni u kradji.

  6. Ako dolaze dve komisije, koje naravno nijedna suverena država neće primiti, onda jedna za SNS, a druga da vidimo šta su uradili opozicionari. Koliko su oni pokrali???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.