Boško Obradović podneo tužbu protiv strukovnog udruženja policije zbog povrede ugleda i časti

Ostavite komentar


    1. Možda bi trebalo proveriti i diplomu Boška Obradovića ako je uopšte i ima. Kako ima bogat rečnik teško da ima barem svedočanstvo o završenoj osmogodišnjoj školi. Proverite !!!

    1. Pročiaj u nasavku.Boško dobio na Čačaskom sudu Parezanovića iz SNS-a. Ovaj treba da mu zbog povrede časti isplati 100.000 din. Dakle igraju se sa pravnikom prava pa plaćaju odštete iz budžeta srotinjske Srbije. Neće ni ovaj policajac-sindikalac blje proći. Samo kaljaju ugled i ime Arčibalda Rajsa, čije ime nose!

    1. Da si se pojavio pre 30g,mozda bi i uspeo nesto tim tvojim ponasanjem. Ovako. Ne,ne ide Bole. Menjaj nesto ako si sposoban za to

  1. Koju cast Bole zloba ima kada za stavom Republike Srbije razvaljuje vrata Skupstine u koju zakonski moze da udje 24 casa. Ali on nece unutra vec zeli da pravi dramu za medije.

    1. Kad pročitah većinu komentara, pomislih da sam zalutao na Alo, Informer ili Kurir? Kad ono „opozicioni Danas“? Kad poštate ovu sedvič-korpus da pljuju po vašem opozicionom partneru Bošku Obradoviću, onda stvarno nemate nikakvih šansi da dođete na vlast u Srbiji!

    1. Sad se i kuma odrekao, pred Bogom i narodom, jos i tuzbu pokrenuo, e Bole Bole, tako se ne vodi drzava, ali dobro, ti nikada i neces.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.