Boško Obradović podneo tužbu protiv strukovnog udruženja policije zbog povrede ugleda i časti 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Predsednik Dveri Boško Obradović podneo je tužbu protiv Strukovnog udruženja policije dr Arčibald Rajs iz Novog Sada zbog povrede ugleda i časti, saopšteno je danas iz Dveri.

Povod za tužbu je saopštenje tog udruženja pod naslovom „Za čije interese Boško Obradović satanizuje i blati policiju“, u kome, između ostalog, autor tvrdi da poseduje operativna saznanja da je nedavno uhapšeni trgovac drogom Mladen Novaković Tocilo iz Mladenovca kum Boška Obradovića i da je njegovo hapšenje sa 77 kilograma heroina „razlog pojačane agresije Boška Obradovića u napadima na policiju“.

„Nemam nikakvog kuma Tocila niti sam ikada čuo za Mladena Novakovića iz Mladenovca“, rekao je Boško Obradović, a prenose Dveri.

Naglasio je da je vladajući režim u nokdaunu čim je spreman da „ovako monstruozno izmišlja i laže kako bi naudio svojim političkim protivnicima koji otkrivaju kriminal i korupciju u vrhu vlasti“.

Obradović je rekao da nema nikakve veze sa mafijom i trgovinom drogom i da će sud biti jedinstvena prilika za Nenada Ljubišića, predsednika tog, kako je naveo, „famoznog i lažnog udruženja“ da dokaže svoja operativna saznanja i odgovori na pitanje da li je pravi autor tog saopštenja zapravo Biljana Popović Ivković, državni sekretar MUP-a, koja je pomogla Ljubišićevu karijeru do kapetana policije i komandira stanice uprkos sumnjivoj fakultetskoj diplomi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari