Boško Obradović: Skupština da proglasi Kosovo i Metohiju okupiranim delom teritorije Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne mlati praznu slamu Boškić! Kosmet je izgubljen kada ga je sramno napustila naša vojska i policija! A vratićemo ga, kad se isti vrate tamo!

  2. Boško Obradović: Skupština da proglasi Kosovo i Metohiju okupiranim delom teritorije Srbije godinama je okupirana sto jeste istina ! sto se i danas vidi jer su zlo i sile sto se i vide i tog prava nemaju !!!

  3. Koja skupština kada nijedna vlast nije niti će proglasila okupaciju okupirane zemlje

  4. Prvo oterajte kancelariju NATO u Ministarstvu Odbrane, pa onda pričajte o nekoj neutralnosti…Sram vas bilo…

  5. Kod koga realno prolaze ovakve poruke? Ko su glasaci doticnog? Pa ni obican SNS glasac ne veruje da moze ovako Kosovo da se vrati. Boskic, sta da radimo sa 1.5 mil albanaca i kako ih naterati da postuju ustav i zakone Srbije? Sta misli Boskic mitoman o tome? Da li ovaj covek zivi u realnosti i misli li na buducnost? Ako bi sad cackali dole nesto, Boskic, najveca Nato vojna baza izvan US je dole, ne izazivaj da nas ne pregaze. Iskreno ovakvi kakvi smo, sve komsije cakaju samo izgovor pa posle Kosova, osace samo BG na vodi.

  6. Treba dobro razmisliti šta treba raditi netčati pred rudu mnogi su srljali a znade ko u prethodnim vlastima vidise i sami to očito znamo mentore okreću I’m polako leđa,

  7. Gospodine Obradovic lepshe tije da tako nesto ne zamishljash,za Tebe je Kosovo zavrshena stvar.

  8. Puna podrska Obradovicevoj inicijativi da se poniste pregovori koje je vodio Neovlasceno Vucic .Vucica uhaositi zbog zloupotrebe polozaja i stete koju je naneo Srbiji.

  9. Ja sam predložio POKiM (privremeno okupirane KiM)još kad su napravili rušenje crkava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.