Božović (DS): MUP da proceni ugroženost Jerkov i Tepić zbog pretnji Šešelja

Ostavite komentar


  1. Pa zasto ga ne tuzite zbog pretnji nego izlazite u novinama sa tekstom i slikom ?! I vi ste u predizbornoj, kako se cini?

    1. Pa,onda bi morali da tuže i “Veseljka“ zbog pretnji…ili,za “Veseljka“ ne važi zakon?

  2. L. Perovic je bila u pravu kada je rekla da je danasnji rezim, i sve posle 5 Oktobra jedan diskontinuitet Milosevicevog rezima.
    Pad Milosevica nije bio pad rezima, koji je preziveo, i uspeo da opet vlada Srbijom.

    1. Ej kaki ste Milanče i Draganče, sve rumeni i šareni zajedno sa vašim klovnom vojvoda Vojom. Nadobudni stražari traže od neke jevropske komisije da bdi nad „raspojasanom velikosrpskim nacionalizmom“!? Kojim bre pa ubili ste sve srpsko majmuni „nepodašišani“!! Sve je vaše sve pozicije i opozicije, i vladine i nevladine organizacije, i zoološki vrt sa sve punjenim ćuranom Palmom i patkom Ivicom. I te dve kreketuše zbog kojih se vodi ova vrlo važna debata ovde, sve je vaše i Balašević je vaš, nisam siguran da li sam ja svoj ili sam već čipovan vaš. Od kako je kralj spasao naše balkanske katolike i uveo ih u vladu, sve je vaše i vlada i sve murije službe i policije, ni gradske čistoće nisu srpske, ugušiste ovaj namučeni degradirani narod, iskušavate…. Ali znajte Bog nije vaš, Bog je moj, i svakog iskrenog stvorenja ove kugle, Bog je Bog

  3. A Evopa se pravi gluva i slepa na postupke Šešelja?Kako su ovde stvari izbegle kontroli za pomoć se treba obratiti Parlamentarnoj skupštini saveta Evrope,Haškom sudu,UN,evopskim komesarima i mnogobrojnim nevladinim organizacijama za zaštitu ljudskih prava.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.