Božović podneo ostavku u beogradskom odboru DS

Ostavite komentar


  1. ..Šutanovac i Kena čute, misle proći će, zaboraviće … ali ako ostanu – ćao nema više!

  2. Posle ovakvog teskog debakla i poraza koji su pretrpeli i treba da podnese ostavku, gradjani su im davno okrenuli ledja . Uvideo da od njih nema nista i kaznio ih je takvim rezultatom. Nisam zloban ali mi je ipak drago sto je mladjani Balsa Bozovic podneo ostavku, jer njegovo ponasanje u Narodnoj skupstini Srbije je toliko mucno.

  3. Da je to ranije uradio spasio bi stranku ,ovako zajedno idu u istoriju.

  4. Svaka čast g. Božoviću. Ima još odgovornih u DS-u, da vidimo koliko su pošteni.

  5. Da bi ova ostavka imala smisla na ovom mestu bi trebalo da bude neko „jači“, a ne još jedan u nizu beskrvnih političkih klonova sa jakom vezom kakav je Božović.
    Stiče se utisak da se nije pitao ama baš za ništa, da je figurirao i da bi isti efekat bio da je na njegovom mestu bio član stranke iz Obrenovca, sa Čukarice, svejedno.
    Neimanjem političkih svojstava, a na tako visokom mestu u stranci čini ovu ostavku nebitnom iako je važna za političku kulturu.

  6. Sta reći nego očekivano, ipak rezultat je pokazao da nešto nije u redu i oni koji su zaduženi za to treba da podnesu deo krivice.

  7. ovaj bezlični karijerista lišen ikakve harizme i poštovanja u javnosti, ne zaslužuje nikakvu pohvalu za podnošenje ostavke, budući da je sramota za DS što je ikada bio na mestu sa kojeg je upravo oteran voljom građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.