Brajović: Izazivanje tenzija od stane crkve, opozicije i vlasti u Srbiji perfidna manipulacija

Ostavite komentar


  1. Pa prvi ste „podmetnuli nogu“ a sada Srbija kriva. Pa šta je trebala, da sve prećuti.

    1. Najbolji uzgajani i izvozni proizvod Srbije je mržnja.Prema svima i svemu što nije srpsko.A Crna Gora nek ispravlja greške kad nije 1918.

      1. Занимљиво, пљујете Србе у српским новинама и тврдите да они а не ви мрзите некога. Када би могли да се погледате у огледало видели би да је једина мржња која постоји она у вашој глави иу главама новокомпонованих „нација“. Лажите себе колико год хоћете али ћете морати поштовати људска и верска права Срба у црној гори. Отимачина црквене имовине није ваше право и неће вам проћи ма колико се упињали да је спроведете.

        1. Stotine crkava širom stare Crne Gore, koje su za svoje pare i svojim rukama zidali seljani, Crnogorci, SPC je na prevaran način upisala kao svoje vlasništvo. Da li vi stvarno misliteda je to ok? Da li stvarno mislite da Cetinjski manastir koji je zidao Ivan Crnojević 1484. godine koji je od tada sedište Crnogorske crkve, tada Zetske episkopije, treba da bude upisan kao vlasništvo SPC iz Beograda. Meni je neverovatno da neko to iskreno misli. Za sendvič, ok, ali stvarno, zaistinski?

          1. Sta hoces reci da u CG zive samo crnogorci. E to je podvala sovinisticka, iskljucivost milogorska. Trecina zitelja CG su Srbi sto milogorci me mogu da istrpe.

      2. Lupaš gluposti milovske. U tri sela u Bačkoj ima 3000 crnogoraca, imaju sva manjinska prava, na službeni jezik pismo i manjinsko pravo glasa.
        Šta imaju Srbi u CG od toga, ništa. I nelupajte glupost da mi sve mrzimo a svi ostali nevinašca. Proterali ste srpski jezik, pismo ćirilicu, anatemišete srpske stranke i sve Srbija kriva.

  2. Najbolji uzgajani i izvozni proizvod Srbije je mržnja.Prema svima i svemu što nije srpsko.A Crna Gora nek ispravlja greške kad nije 1918.

  3. Nikad vise u CG na more! Oni toliko mrze Srbe, cak su gori od Hrvata! Fuj!

    1. Poruka CG: vi u Srbiji studirate po istim cenama kao studenti iz Srbije, placate studenjake po istim cenama kao srpski studenti, nakupovali ste stanove po Vracaru koliko hoces, prezimite u Beogradu, a onda se nesto ku…te, ja pa ja crnogorac! Da vas izbacimo iz Srbije, ne bi ostao ni jedan nezaposleni na birou, eto toliko vas ima!

  4. Zar ne bi bilo civilizovano resenje da se napravi anketa medju vernicima i vidi koja opcija ima veću podršku ( uključujući i mogućnost podele crkvene imovine)

    1. Šta ima da se deli nešto što je već nečije.Ovi iz Crnogorske p.crkve su redom potomci članova Komunističke Partije koji nose istu glavu koju pune po potrebi preko medija vlasti i tako razmišljaju i za to im samo i služi.O veri i crkvi malo ili nišeta neznaju to je sigurno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.