Branimir Nestorović u trci sa vremenom za predaju izborne liste, nedostaje mu hiljadu i po potpisa

Ostavite komentar


  1. Dr Nestorović možda nema pojima sa politikom, ali ima izvanrednu žvaku. I deluje normlano, za razliku od celokupnog vrha pozicionih i opozicionih stranaka. I bio je u pravu što se tiče virusa Kovid 19. Tek sada u svetu polako izlaze studije da je u pitanju teška prevara farmaceutske industrije Amerike. Ko ne veruje neka zaprati na društvenim medijima Dr Campbell-a.

  2. Ko će njega da glasa, dobro pamtim kada je na RTS-u javno izjavio za koronu da je najsmešniji virus na svetu a pomre grdan narod a iza njega se cereka naš predsednik Vučić. Ja dobro pamtim.

  3. Ovome je bolje da odmah odustane kad sad nemože da skupi glasove, pa šta da očekuje na izborima.

  4. Društvo šarlatana sa čovekom doktorom koji bi da ima pravne države već gulio zatvor zbog svojih lažnih govorkanja po televizijama u vezi vakcina i zaštite od korone. Time smo po smrtnosti ispali drugi na svetu u odnosu na broj stanovnika i to posebno Južna Srbija koja je imala strahovitu smrtnost, jer je inače u infomativnoj blokadi i pokrivena tim šupačkim televizijama Hepi i Pink gde su se dezinformisali uglavnom. Ovo je podatak sa Rep.zavoda za statistiku za 2020 i 2021 godinu

  5. Kao sad još i Nestorović da se bavi politikom. Posle njegovih izjava za vreme korone ko mu normalan veruje.

  6. Tata, to je dete, on dete, to je kreten! A, ovaj Nestorović je retard. Skupio 3.000.i nešto glasova.

  7. Ovaj samoreklamer i prevarant je bolesno zeljan publiciteta.
    Lici mi na margarin: u sve se mesa. Glumi sveznajuceg, a u sustini je slatkorecivi blefer. Daleko mu lepa kuca.

  8. Kakvi opskurni likovi, Vučićevi podrepaši, koji će imati nekoliko glasova. Kakva panika SNS-a kad moraju ovakve šarlatane da angažuju.

  9. Pa on je bar stručan za nešto,dok naši političari na čelu sa vođom mafije nisu ni za šta
    A što botovi pišu za koronu,neverovatni glupaci jer doktor je sve bio u pravu.
    Nedavno poziv za dobrovoljne davaoce krvi uz napomenu,poželjno ne vakcinisani………pametnom sve rečeno.

  10. Kada se dobro pogleda ko je s njim, ti ljudi su za poštovanje. Ko ih ne zna neka pogleda njihovu biografiju. Siniša Ljepojević, Pavić i ostali su zaista vrhunski intelektualci. Školovani na Berkliju, pa nemojte reći da su neki domaći samouki novinari i političari bolji od njih. Kažem opet, pogledajte biografiju recimo Pavića, pa realno prosudite ima li ko školovaniji u Srbiji? Ovi što ih pljuju ne znaju da izgovore ni ime fakulteta koje su završili!

  11. Buduci da sam ih zapratio na telegramu i fejsu „Mi-glas iz naroda“ i dosao do informacija da im buse gume na kolima da ne bi stigli na dogovorena mesta za prikupljanje potpisa, kao i to da im otkazuju predhodno zakazane notare, kao i to da ih zadnje 2 nedelje nema na tom Happy-u, uveren sam da definitivno nisu u mili dodiru sa SNS bandom i ulivaju jednu pozitivnu nadu na ovim izborima. Trenutnu vlast i opoziciju i ne bih da komentarisem (zlo i naopako)

  12. Ova lista, ide definitivno preko cenzusa, moguce I do 10%, iskreno intelektualno superiornija od svih lista…ovo je izjava Nestorovica od pre sedam Dana, danas imaju dovoljno potpisa… Inace nikome ne odgovara da se pojave, desne liste ce najmanje prepoloviti, interesantni apstinentima….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.