Brankica Janković: Napad na Trifunovića dokaz gde vodi nedopustiv govor

Ostavite komentar


  1. Radikali i vucic kao deo njih su generator vokabularnih ispada kojai se pretvaraju u mrznju

    1. … jedini koji logično razmišlja i želi da se suprotstavi gluposti, nepotizmu, poltronstvu, strahu bilo u opoziciji bilo ovih na vlasti!

  2. gospođo Brankice, javnost je uznemirena i pojavljivanjem aktivista SNS-a po zgradama sa spiskovima na kojima su lični podaci i pravljenjem bakljada na zgradama, sa dozvolama za kretanje u vreme policijskog časa. A, da – to nije vaša nadležnost. To je nadležnost “nadležnih organa“. Onda ništa.

  3. Znaci kampanja iz 2000-te godine ( Nije tesko biti-fin …), nije dala rezultate…?!

  4. Sve ovo govori bivša (i buduća) poverenica za zaštitu ravnopravnosti, koja je zvanično odbila da izda upozorenje početkom maja ove godine, kada su najviši funkcioneri SNS-a i njima bliski mediji vređali i uznemiravali decu Dragana Đilasa, jer ona reaguje isključivo onda kada je nečiji govor mržnje prethodno osudio SNS. Tako g-đa Janković pokazuje ne samo koliko je „nezavisna i autonomna“ u svom radu, već i da državni organ na čijem čelu se nalazi i sam postupa diskriminatorno. Sramotno je koliki je stepen nepoštovanja ljudskih prava u Srbiji, i na šta je osoba bez savesti i integriteta spremna da radi za platu od 220.000 dinara, koja je nedostižni san ogromnog broja poštenih građana Srbije. Dokazi o ovome danas će biti dostavljeni DANAS-u i TVN1, jer javnost mora biti upoznata sa ovakvim diskriminatornim ponašanjem g-đe Janković i govorom mržnje najviših funkcionera SNS-a, koji i danas postoji na zvaničnom tviter nalogu SNS-a, a u kome ona navodno nije videla ništa sporno. Verujem da je Srbija jedina zemlja u svetu gde se ispod zvaničnog loga jedne stranke, koja je pri tom i vladajuća, mogu pročitati takve uvrede i gadosti izrečene protiv političkih protivnika, a da na to niko ne raguje.

    1. Stvarno ste nerealni vi iz opozicije…izadjite na izbore..pobedite i onda cemo videti sta vi znate i kako rukovodite. Ma da je vecina vec rukovodila,ali neuspesno. A sto se tice dece….i vasi su vredjali tudju decu…ali ovi drugi nisu plakali! Stvarno ste smesni sa izjavama!!!! Zivela radna Srbija!

      1. Ovde je reč o nezakonitom ponašanju Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, koji selektivno postupa prema građanima. To što Vi očigledno ne poznajete pravni poredak ove zemlje, ne daje Vam za pravo da ismejavate moju izjavu i da svoje stavove donosite isključivo na osnovu Vaše političke opredeljenosti. Ovakvim izjavama samo doprinosite da odsustvo vladavine prava postane društveno prihvatljivo, što ne postoji ni u jednoj normalnoj zemlji, izuzev u Srbiji.

  5. Ne gospodjo, zamena teza, koju vi zdzsno gajite svojim blaziranim istupima, kao toboznji borac protiv diskriminacije vodi u licnu frustraciju, a licna frustracija u eskalaciju govora mrznje, i to je svima jasno, samo Vama, nije. A kako to izgleda, videcete par godina kasnije kad se budu objavile presude, makar i evropskog suda. Vi ste sad u svom konformistickom stilu i posle svega nastavili da promovisete svu izopacenost drustvenog sistema u kome zrtva dobija epitet nasilnika i osobe koja je svojim ponasanjem izazvala napad. Bravo za promovisanje svake vrste diskriminacije. A do koje mere ste aktivno u tome doprineli, cuce se i saznace, makar postali i ambasador po zasluzi negde, u medjuvremenu

  6. Gospodjo Jankovic iz SNS-a, da li to znaci ako se meni ne svidja ono sto vi govorite, dajete mi pravo da vas fizicki napadnem jer ste me isprovocirali?

  7. Ne može da skupi potpise i onda provocira, napada, psuje ljude. Ovde su političari zaštićeni i mogu da urade svašta bez odgovornosti. Ako ti neku psuje majku, još doda mrtvu, valjda je zaslužio bar šamar. Šta Jankovićeva misli o ovome što sam rekao.

  8. Hvala na reakciji gdj.Jankovic Brankici.
    Vrlo profesionalno …na nivou nadležnosti..
    Možda će Srbija da počne da otresa. Vuvicev. glib sa svoje…
    već poderane obuće .
    No jedna lasta ne donosi proleće ?
    Ne, nisam za scenario SAD ovih dana , ali o izboru, vrsti,scenarija mora da vodi računa vrh SNS v l a s t i. .

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.