Brisel će ocenjivati izbornu kampanju i vanredno stanje

Šta se očekuje u izveštaju Evropske komisije o Srbiji čije je objavljivanje nezvanično najavljeno za 6. oktobar

Ostavite komentar


  1. Realan izveštaj bi bio – katastrofa. Ali zbog Kosova biće to sve nekako namazano. Nešto će reći, a neće reći ništa. Nešto će kritikovati, a neće u suštini kritikovati ništa. Uvek i svuda politika i interesi. Što se ekonomije tiče dok minimalac ne bude u visini potrošačke korpe ništa se ne računa.

  2. EU birokratija je tako troma… U Ministarstvu/Kancelariji za evropske integracije ljudi dolaze i prolaze. Nikada dva puta ne komuniciras sa istom osobom. A za Nadzorni odbor Narodne skupštine nikada nisam cula. Kao i za mnoge druge uhlebe, verovatno.

    1. To je zato što Belorusija nema svoje Kosovo, pa Luki ne može da ih kao Vuki zavlači da će „rešiti problem Kosova“.

  3. Od 2013 zatvorili 2 poglavlja!A ,,diktator“i ,,mafijaš“Milo svih 35!Svakom normalnom je odavno jasno da Šešeljevi Radikali ni ne sanjaju EU.Treba izolovati ovu splačinu od države,ukinuti im svu pomoć,povoljne kredite,svu robnu razmenu,pa neka se podavi žgamadija sa sve ovom maloumnom,primitivnom marvom,koja već punih 30 godina glasa za ovu ološ i bagru!

  4. Brisel će ocenjivati, Vučić i ekipica oko njega će ponosno ispucavati bezbrojne varijante onih fora „Srbija se saginjati neće“, „Srbija neće trpeti diktate ni od koga“ (osim, od Rusije, naravno) i tome slično, a za to vreme će ceh Vučićevih nebuloza i kompleksa plaćati građani Srbije sve većim siromaštvom i sve lošijim životom! Ali nije bitno, ceo svet će nam se diviti kako ponosno crkavamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.