Britanska vlada protiv ideje o podeli Kosova

Ostavite komentar


    1. Brzopleta odluka vecine zemalja, koje se, uveliko preispituju, kada mecka zaigra i pred njihova vrata. Od VB se odvojilo mnogo zemalja, uglavnom kolonija, Ali ih je Irska (preslikani slucaju sa KiM ujedno i nacin na Koji mozemo resiti i KiM I BiH problem) tesko pala a tek pretnja Skotske…
      Iskreno se nadam da ce so jednoga dana redefinisati sve ishitrene politicke odluke od priznavanja novih drzava, prijema u EU i NATO.

  1. To je znaci stav samo Vucica i Haradinaja. Postali su dobri drugari, ako nisu uvek to i bili… to je politika! za neki kratkorocni licni interes radis protiv interesa drzave i izdas sopstveni narod…

    1. @Baki*** To bi bilo da je Srbija dobila rat 1999.god.,a pošto nije…Koliko srpskih vojnika,graničara,carinika,policajaca,sudija,poreznika,učitelja,doktora…ima Srbija na Kosovu ? E,toliko je Kosovo „južna srpska pokrajina“! Kad je poslednji put neki srpski predsednik posetio glavni grad te „pokrajine“,Prištinu ? Tako će biti i sa tvojim „onako kako kaže Srbija“. A Srbija je sve rekla u Kumanovu.

  2. „Albanci sa Kosova treba da prihvate da Preševska dolina nije njihova, rekao je O’Konel.“ – Bravo!

    1. Напокон неко схвата да се територије не поклањају тек тако. Разуман став представника Велике Британије.

  3. Po prvi put se slažem sa razumnom i objektivo retkom izjavom gospodina O Konelija. Dakle, albanci treba da prihvate da preševska dolina NIJE njihova, shodno tome treba da se okanu ideje o velikoj Albaniji.

  4. Sto pre prihvate da teritoriju Srbije ne mogu da osvajaju kao u Riziku bice im lakse…

  5. Konacno da neko kaze prave stvari. Ta teritorija koju oni zele za sebe je srpka, kao i celo Kosovo. To sto su oni teroristi i lopovi, i sto zele nasu pokrajnu je za osudu. Njih treba staviti u zatvor zbog svih zlocina koji su pocinili nad srpskim narodom

  6. Ali zpanjujuce je da kazu da Albanci trebaju da prihvate da Presevska dolina nije njihova! Kako je moguce da im i to nisu dali onako gratis, da im se nadje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.