Brnabić o protestima: Svako ko se popne na binu ima svoj zahtev

Ostavite komentar


  1. Ako ste izasli pred gradjane gospodjo aktuelna predsednice Vlade Srbije sa floskulom da „kompromis“ sa Pristinom mora biti postignut ukoliko Srbija zeli u EU, onda ste izneli neistinu. Najpre zato sto gradjani Srbije do sada nisu videli sta to vi konkretno radite za ulazak u EU ? Dobijate vec nekoliko godina unazad opomene o nepravilnostima u pravosudju, neslobodnim medijima i na listi se zemalja sa rizicnom korupcijom, pranjem novca i cvoristem pretovara narkotika. Laicima je danas jasno da pravosudne reforme i sloboda medija nikada nece biti usaglaseni sa standardima EU jer su to osnovni alat i pribor za odrzavanje aktuelne vlasti na vlasti. Dakle sve izjave vas politickih zvanicnika o ulasku u EU kao politickom imperativu, samo su dimni stapici za aromatizovanje javnog medijskog prostora i nista vise. Od vas inace nismo odavno navikli cuti nista od supstancijalne vrednosti vec samo floskule fotogenicne vasem glavnom uredniku.

  2. Posto vucicev Fikus obicno najavljuje sta je na glavnom jelovniku kod Sultana, npre nego sto se isto pojavi u narodnim kukumavkma i decijim pretnjama na Pinku, … znaci li ovo da je cipuljicanin uspesno dogovorio predaju Sbije Siptarima?

  3. Nije me zanimala njena seksualna orjentacija pa sam bio za to da bude izabrana da obavlja funkciju koju trenutno obavlja.Danas na zalost ne podrzavam doticnu jer mi je jasno da je ludo zaljubljena u udobnu fotelju i dozvolila da bude lutka na koncu Aleksandra Vucica i njegove stranke.Ne cudi me sto nema svoje JA jer da ga ima ne bi ni bila na funkciji koju trenutno obavlja.Gomila lutki na koncu koje kao da se bave nadleznostima koje propisuju njihove funkcije a samo jedan covek naravno Aleksandar Vucic o svemu odlucuje , vedri i oblaci i mirodjija je u svemu u ovoj nasoj jadnoj Srbiji.Ukinuti sve funkcije po hitnom postupku jer nisu ni potrebne dovoljan nam je navedeni gospodin bogom dan da o svemu odlucuje.

  4. Same po sebi bine koje koriste da bi dosli do izrazaja su smesne jer njih koristi ko stigne i iznosi neistine isto tako, mislim da treba da budu izbori pa da se istim tim koji su jaki na binama dokaze koliku podsrku gradjana imaju tj nemaju.

  5. Pa i ti si pre ulaska u vlast imala neke šarene zahteve, pa šta? Šta je loše u tome zahtevati nešto. Nauči više – TO JE DEMOKRATIJA seko

  6. Ako Premijerka toliko preti izborima zašto se i ona sama ne okuša na njima? Kao Premijer, de facto prvi čovek u državi, trebalo bi da bude nosilac liste vladajuće stranke na sledećim izborima.

  7. Slazem se sa Premijerkom. Njen Aca, za razliku od zbunjenih demonstranata, je 25 godina znao sta hoce: VLAST!

  8. Odakle sada ta opozicija samo mi nije jasno kda dodju izbori nigde ih nema.

Ostavite komentar


Politika

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore? 10

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore?

Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo parlamenta Srbije 29. april odlučeno je da se obrazuje Radna grupa za unapređenje izbornog procesa u koju su ušli i predstavnici vlasti i opozicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.