Brnabić: Cilj da se na narednim izborima u Sopotu postigne bolji rezultat 1Foto: FoNet/Vlada Srbije

Poverenica Gradskog odbora Beograda Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je danas da je cilj da se na narednim izborima u Sopotu postigne još bolji rezultat, navodeći da je otežavajuća okolnost što se svi udružuju protiv predsednika države i SNS Aleksandra Vučića.

Kako je saopšteno iz SNS, Brnabić je na radnom sastanku sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora u Sopotu rekla da su u tom mestu iz izbora u izbore sve bolji rezultati, te da je Sopot jedna od četiri opštine kojoj to uspeva.

Kako je navela, opozicija ima „medijsku mašineriju“, kao i podršku stranaca jer žele da oslabe Aleksandra Vučića i da na taj način destabilizuju Srbiju.

„Svakodnevno izmišljaju laži i fabrikuju afere. Neće biti lako, ali mi ćemo se boriti i dalje za Srbiju i za građane“, rekla je ona.

Dodala je da se mnogo novca ulaže u kampanju protiv Vučića i SNS.

„Samo (lider Stranke slobode i pravde) Dragan Đilas je uvećao prihod svojih firmi 274 puta od kada je ušao u politiku. To su nama nezamislive cifre, ali mi imamo iza nas konkretne rezultate i to je ono na šta građane treba da podsećamo i da im predstavimo planove za naredni period“, tvrdi Brnabić.

Prema njenim rečima, od dolaska SNS na vlast smanjena je stopa nezaposlenosti, sa 51 na 25 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari