Brnabić: Đilas u panici zbog istrage koju je najavio ministar policije

Ostavite komentar


  1. Djilas i treba da se boji, njegovo bogatstvo je ostvareno na itekako sumnjiv nacin.

    1. Slazem se sa vama,treba da se bavi sobom a ne sa tim ko kakvu diplomu ima.

    2. A gde je pecat? hahahahahahahAH ………Panika .Cija diploma za preispitivanje je sledeca .Nepismeni SNSsovci

  2. Sto se tice Djilasa, svi znaju da bogatstvo duguje tome sto je bio ministar i gradonacelnik, lepo se tada nakrao.

    1. Tuzite ga i dokazite. Kako je on lepo dokazao da prvi covek pored Prvorodjenogo laze da je zavrsio fakultet. Mozda kada se saberu godine njegovog studiranja ma medicini pa na pravnom fakultetu, a mozda sam jos neki propustio , mozda se te godine broje kao zavrsene studije.

  3. Hoce li gdja vec jednom da pocne da se bavi SVOJIM poslom? Ona nije stranacki funkcioner, vec predsednica srpske Vlade. Dakle, zaduzena je da brine o SVIM gradjanima Srbije, a ne samo o SNSovcima. Ako je Djilas krao, neka ga juri tuzilastvo, a ne ona. Ali, ako je njen najvazniji ministar krao, onda je duzna da to sankcionise i skloni ga sa ta pozicije.

  4. Ista kasta zato ga i brani. Potrebno je povezati i setiti se gde su se svi oni skolovali i kada. Kao i cija su deca u to vreme mogla „tamo“ da se skoluju , a onda sve povezati sa funkcijama na koje su ti isti dosli posle 2000-te. Ako citate razna glasila poslednjih 30 godina(retko koje ime ce vam biti novo, a pogotovu cete prepoznavati prezimena). Sve to mozete povezati sa grupama koje su radili svima poznate privatizacije kroz razne insitucije poslednjih 15-20 godina. Danas su se svi okupili manje vise na drugacijim pozicijama u izvrsnoj vlasti, pretpostavljam da sada stite sve ono sto su prisvojili. Interesantno da ni jedan novinar zapravo nije napravio opis ove sire slike.

  5. И како може премијерка да верује министру који је фалсификаовао своју диплому? Ах да ово је Србија, земља чуда где не важи ниједно правило из уређених држава.

  6. Nije sporna istraga koju vodi tuzilastvo.Pitanje diplome je Obradovic pokrenuo pre istupa ministra Stefanovica. Premijerka MORA DA ODGOVARA NA PITANJE, a zadatak novinara je da ga stalno ponavlja dok ne dobije odgovor!

  7. 7 godina se priča kako je Đilas ovo ili ono a tek sada ide kao nekakva istraga. Vrana vrani oči ne vadi. I šta god da nađu sve je zastarelo – zato namerno kasne a i ove gluposti sa diplomom su takođe znali odavno. Sve u svemu ubijaju nas političari u lepim odelima materijalno obezbeđeni.

  8. Ovo se i ocekivalo da Sjilas napada Stefanovica. Djilas je ocigledno kriv ali zato pljuje ministra.

  9. Ovo je bilo za ocekivati. Reakcija Djilasa pokazuje da je Nesa bio u pravu. Konacno da se vide mucke Djilsa i kompanije koja mu je pomagala.

  10. Sada je Djiki u panici pa iz tog razloga napada Nesu. Los potez Djilasa.

  11. Dragan zna da je kriv ali napad mu je, valjda, losa odbrana. Gresi i napada Stefanovica.

  12. U normalnom sistemu i drzavi, verovatno bi poreski obveznik zapitao :
    Zasto ne bi sproveli obe istrage i o osnovanoj sumnji da se obogatio na nelegalan nacin i da je falsifikovao diplomu?
    Srbija je iznad svega a najvise iznad partijskog prepucavanja

  13. Primetili smo da gospodin Djilas, klevece ljude koji ga razotkrivaju, jedino njih napada, tj.brani se napadom. Mora se stati na put ovakvom bezobrazluku.

    1. Stacete mu na put samo dokazite da je diploma minista Stefanovica validna. Za pocetak,iznesite ko mu je potpisao diplomu visoko obrazovane ustanove.Jel to bese . Sanja Papic.

  14. Da li je Djilas u panici ili ne to ćemo tek videti kad dodje na vlast. Ali, zasada je jedino izgledno da su u panici vladajući funkcioneri države Srbije involvirani u narkokartel, jer je DEA Stefanoviću prilikom zadnje posete SAD dala jasan nalog MUP-u da bude kooperativan u velikim hapšenjima koja će uslediti.Bez pardona, bez obzira na rodbinske veze i predsedničke i druge funkcije. Zato ZLOČINAČKO UDRUŽENJE koje živi od industrija povezanih sa trgovinom drogama i izvodi ovih dana medijske marifetluke sa spinovanjem priče o diplomi Nebojše Stefanovića nudeći mu istovremeno i šargarepu ako bude bio „dobar“ to jest položaj predsednika SNS.Medjutim, čišćenje ovdašnje mafije sve i kad bi hteo ne može da opstruira ni ministar Stefanović, jer tu akciju će izvesti Amerikanci uz blagoslov Rusa.
    Stranci su nam ih natovarili na vrat od druge polovine devedesetih pa do danas, stranci će morati i da nam ih skinu s vrata, jer radi se o INTERNACIONALNIM ŠTETOČINAMA, koje smetaju svima ne samo Srbima.

  15. Treba sprovesti detaljnu istragu i izvesti odgovorne pred lice pravde!

  16. U ovoj državi falsifikatori na vlasti proglase nekog čoveka za kriminalca, i bez suda i suđenja ga osude. Čini mi se da u SNS, osim Vučića, svi imaju falsifikovane diplome. To je nekako postalo normalno danas…da u lažnoj državi velika većina na vlasti ima lažne biografije i diplome. Postoje i lažni fakulteti i lažni doktori nauka…i lažni profesori. Zbog toga nam deca i beže iz Srbije, jer u državi u kojoj su laž i prevara vrline nema budućnosti za njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.