Brnabić: EU nikada nije bila direktnija u osudi Prištine

Ostavite komentar


  1. Frederika mogerini je probala da izvrsi pritisa na Ramusa Haradinaja ali se uverila da je on pribran, odlucan i cvst kao stena na svojim stavovima, jer je pravedan i nesavitljiv. Ni za ciju ljubav ona vise nece ponoviti svoju gresku.

  2. Ovo što Priština radi protivno je svemu što se EU trudila da uradi za Balkan. Prištini bi trebalo da se uvedu sankcije jer je sramota šta radi narodu na KiM.

  3. Bice da se Ramo uplasio.Pre neki da ga vide kako trci po snegu i to sam..Sav se trese jadan .Bice da je od straha

  4. Na zalost marionete Amerike i Engleske olicene u medjunarodnoj zajednici i EU danas tek ce videti kakvog mostruma su stvarali i negovali.

  5. Ramuse polako !! Izgubi cemo sve ako budes tvrdoglav !! You must find a mutual language with the Serbs !! Give then the Sever and focus on the rest before we lose it all !!

  6. Takse od 100% su zbog politike Srbije da se kaze Srpskom narodu gledajte vise ne samo ono sto vas servira vasa politika lazi i mrznje, mi znamo kolko volite Albance samo Srbi ne znaju zasto vas svi u okruzenju vas mrze. A sto se tice Evropu ona moze samo da lupa i nista nece da se menja dok Evropa ne kaze istinu Srbiju da ne mozete vise da nas lazite ionako oni znaju da sve sto je obecano i potpisano u 2013 godine niste postovali, ili samo malo od toga sto ste potpisali postujte da kazete evo mi radimo na tome ali ovo mora da se menja.

  7. Samo ako svet urazumi Prištinu i spusti je na mesto koje joj pripada, jedino tako može da preživi šansa da se nadje kompromisno rešenje za ovu tešku situaciju.

    1. A ko će nas da opameti? U Kuli preko 60% gladalo za Martinoviće, Babiće, Rističeviće, Vuline, Gojkoviće, aerodrume… A u Doljevcu 85%

  8. A gde su konkretni koraci te EU.Nema ih jer se zna ko je gazda. Onog trenutka kada im Ujka Sem kaže marš u ćošak,istog trenutka podvijaju rep i pravac ćošak. Nije li im Haradinaj lupio šamarčinu staviši im do znanja ko uopšte pita vas,zna se ko odlučuje. Da je Srbija tako nešto uradila,e onda bi to sasvim drugačije izgledalo. Na kraju Tramp će doneti konačnu odluku,onaj isti Tramp koji je na izborima pobedio Klintonove,a čiju smo mi Srbi kampanju finansirali. Srpski narod je uvek govorio „šta seješ to ti i niče“.Šta će nama niknuti,pa valjda ono što i zasejasmo.

  9. no dobro, premijrka je političarka, za razliku od mene. On što ja vidim su albanske zastave na KIM, ono što čitam je da KIM nema politiku, njihova spoljna politika je politika SAD, a SAD i EU su kroz NATO pakt povezane kao spojeni sudovi. Ove takse od 100% na srpsku robu deluju mi kao takse koje nam je EU uvela zbog onog skakanja i vrištanja kada Kosovo nije ušlo u Interpol i zbog Dačićevog pominjanja austrijskog kancelara. Volela bih da zbog toga Stefanović i Dačić podnesu premijerki neopozive ostavke, a ne predsedniku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.