Brnabić i Stefanović: Nema novih saznanja o zločinu u kafiću Panda u Peći

Ostavite komentar


    1. Sve naše vlasti iskljzcilo su se brininule za prava ubica, manijaka, pedofila, lopova na veliko i ostalih agresivaca. Ali, sve.

  1. A jel imate nesto za Savamalu, za kupovine diploma, za trgovinu uticajem, za pretnje tuziocima, za… Ajde za Pandu nemate ingerencije, a za ostalo?

  2. Ovaj slučaj treba pitati Vladu u Prištini, a mediji su zaista katastrofalni. Zbog čega to nisu pitali Tadića, i sve ostale jer je to slučaj od 36 godina.

    1. Dali neko na ovom komentatorluku veruje u to što pišeš i dali veruje da si ti uopšte normalna osoba. Pre bih rekao da sr radi o tastaturnoj potpuno sluđenoj botovskoj kreaturi.

    2. Kakve nebuloze, pitajte Tadića, kao prvo to se desilo 1998 godine kada je na KiM- u bilo oko 120000 hiljada policajaca i vojnika pod punom ratnom opremom, a vlast je imala socijalistička partija zajedno sa radikalima, pa koga treba pitati za taj zločin.

  3. A kako napreduje istraga ubistva Olivera Ivanovića, koju je još onomad najavio vaš voljeni vođa??? Ili još niste povezali neke ljude sa nekim događajima??!!!

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 10

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.