Brnabić: Imamo informaciju da je planirano ubistvo Vučića na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji

Premijerka gostovala u jutarnjem programu TV Pink

Ostavite komentar


  1. baš me je zanimalo šta znači reč besprizorno, jer je prvi put vidim. Potražih na internetu i videh nekoliko (sličnih) definicija:
    besprizoran: koji je bez nadzora, bez roditeljskog staranja, napušten, npr: besprizorno dete. takođe i neuredan, skitnički (život) – besprizoran život
    wiktionary definicija (za srpsko-hrvatski): beskućnički
    hrvatska definicija: koji je bez roditelja i doma, prepušten ulici, krajnje zapušten i izvan ljudskog društva
    A poreklo je rusko, gde besprizoran znači ili zapušten/zanemaren ili beskućnički.
    Nije ništa novo da su nam političari nepismeni (vole da koriste reči za koje ne znaju ni šta znače), ali to nije razlog da mi nešto novo ne saznamo. I zato se i nadam da ćete mi objaviti komentar. Hvala.

  2. Stota,jubilarna patka..Kako vam bre,ne dosadi da lazete i izmisljate
    ovaj ubogi,slepi narod.Dokle,bre ?

  3. Dobra vam je informacija ali malo bajata. Mogli su da ga roknu vise stotina puta. Ne lupetaj ko otvoren prozor.

  4. A kakve veze ima Jovanjica sa ovom pricom, to je cist biznis sto bi se reklo gaji se marihuana prodaje se marihuana i svi zadovoljni i prozivodjac i kupac, nije lepo gospodjo Brnabic da to povezujete sa navodnim atentatom na gospodina Vucica, a sto se prisluskivanja tice bice i te prce jednoga dana nadam se da ste u pravu ali se plasim da je istina na nekoj drugoj strani. A sto se mladog Danila tice pa to je posebna prica i mnogo toga se ne uklapa u neke standarde ali i to ce se razresiti jednoga dana. Ziveli

  5. Hahaha, najtračerskija vlada u Srbiji ikada ne popušta!!
    Uvek u odličnoj tračerskoj kondiciji.

  6. Boze ko ce da dovede tu zemlju u red i da uspostavi normalan sistem kad ovi budu oterani jednog dana.

  7. Vi sigurno ne znate ni šta je informacija u tom poslu. Ne znate ni kako se do nje dolazi. Pričate nebuloze. Kao sve drugo. Ko sme da bude na slobodi, kada se preduzima bilo koja radnja za takav delikt- one se kažnjavaju same po sebi. Dakle, ne pričajte ono što ne ide ni u kola ni u volove. Povezujete narative i pričate nesuvislo sa pokojnim premijerom-treba da Vas je sramota. Prvi bih branio svakog državnika Srbije od bilo kog napada, ali što je mnogo mnogo je u lupetanjima bar od Vas. Imamo „informacije“-gospođo informacija je značenje podatka, a podatak je verifikovano i formalizovano saznanje, do dokaza je dug put. Ne pričajte ono o čemu pojma nemate. Razumem da se u političke svrhe može svašta reći i to je u redu, ali onda treba reći da je to politički iskaz a ne procesni.

  8. Sprečili još jedan atentat. Doveli Džonija Depa umesto Aleka Baldvina. Bravo za naše službe!

  9. Lažna informacija. Pa da je neko hteo do sad bi to uradio. Hteo je mozda neki lokalni pijandura onaj neodgovorni klinac kom je bilo dosta zatvaranja a taj ni mene ne bi ubio kako treba

  10. Da li postoji ijedna druga država na svetu koja sa ovakvom lakoćom, kroz usta premijera najavljuje prošle i buduće atentate na predsednika? Mislim ozbiljna država sa izabranim i ozbiljnim predsednikom? Ne postoji jer se niko sa tako ozbiljnom temom ne hvali i ne sprda stavljajući je u funkciju marketinške predizborne aktivnosti. Samo SNS Srbija i niko više.

  11. Ne treba zaboraviti ni neuspio atentat polupraznom plastičnom flašicom od vode u Srebrenici,

  12. Pa šta mi obični građani imamo s tim problemom.
    Ružno bi bilo da se to i desilo, a još ružnije bi bilo da neko posle toga skuplja potpise za oslobađanje eventualnog ubice A. Vučića.

  13. premijer ko kada će te objaviti nalaze istrage o oružju koje je pronađeno u blizini kuće avav na banjici. onda se digla ogromna frka te našli ovo te identifikovali telefone te ovo te ono i stan .NISTA. dosta bre ako boga znate. postali ste dosadni

  14. Vucic sam sebe ubija, taj covek ne moze da izbegne infrakt, srca ili mozga. Nema mentalne snage da izdrzi pritisak, bio pravi ili lazan. Vec je poceo da zaboravlja sta hoce da kaze sto govori da je pod lekovima. Nisam pristrasan ni za njega ni za opoziciju valjda ce doci jednog dana covek iz naroda cistog uma i srca pa da ga biramo

  15. E Vucicu, nasta si spao da te brani Brnaba i Vulin. Kakav blam, pa oni te jos vise ukopavaju

  16. Obzirom da imate informacije za atentate uhapsite atentatore
    u pokusaju i resite problem. Ako je neko nezakonito prisluskivao predsednika – corka. Ako je neko ukrao 619milioncica vrati pare drzavi i corka. Zalosno je stalno pricati bez epiloga.

Ostavite komentar


Politika

"Dogovoreno mora se i primeniti": Sagovornici Danasa o ponovnom ažuriranju Poglavlja 35 koje se odnosi na KiM 10

„Dogovoreno mora se i primeniti“: Sagovornici Danasa o ponovnom ažuriranju Poglavlja 35 koje se odnosi na KiM

"Usvajanje ažurirane pozicije za Poglavlje 35 od strane ambasadora država članica EU, samo je još jedna potvrda da se i danas poštuje staro pravilo Rimskog prava - Pacta sunt servanta, ili ugovori se moraju poštovati. Ono što je dogovoreno mora se i primeniti" ocenjuje za Danas Branka Latinović, bivša ambasadorka i potpredsednica Foruma za međunarodne odnose.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.