Brnabić: Imamo preča posla od rekonstrukcije Vlade

Ostavite komentar

 1. Запад – да се изразим речником омиљеним у идеологији под чијим је, претежно, утицајем и наш нам листа Данас – и слуге запада у Србији, највише презиру власт од интегритета и угледа. Ако желите да будете по њиховој вољи, најбоље је да оставите све како јесте, јер „боље“ од тога не може. А ако хоћете супротно вољи запада, онда лепо сви да се реконструишете и самолустрирате у комплету, на челу са Њим..

 2. Slažem se Premijerkom, zato državni vrh mora ODMAH organizovati ŽESTOKU borbu protiv kriminala i korupcije, pogotovo u redovim vladajućih stranaka !
  Nezavisno od nje, nacionaln strategija mora biti MUDRA i CELOVITA , tako da uključuje najmudrije Srbe iz svih krajeva gde su većina na lokalu !
  NIKAKO zamrzaavanje konflikta na Kosovu (jer onda nema velikih investicija), nego primeniti princip RECIPROCITETA (Srpska kao Kosovo i Krim)!

 3. Molimo za tišinu, jer se Predsednik od mara.Kosovo reše no, koverta zapečaćena,i čeka da se otvori čim se Šef probudi

  .

 4. Ako je ova vlada sposobna da rešava tako ozbiljne probleme kao što je Kosovo, čemu onda rekonstrukcija?
  Ako već treba rekonstrukcija, nije li logičnije zameniti nesposobne onima koji će moći da rešavaju probleme. Bojim se da je ovde nešto ipak nelogično.

 5. A do pre neki dan nije se mogla strpiti da se predsednik najvece stranke vrati sa privatnog puta u NYC! Ko je ovde pao s kruske?

 6. Da li Ana Brnabić zna za PLAN srpskih neprijatelja (pre svega hrvatskih nacista koji nisU odUstali od NDH do Drine)
  i koji žele da Srbija ISKRVARI na kosovskoj rani, (kao što je objasnio dr Đinđić u poslednjem intervju na Youtube),
  i zato neprijatelji rade na tome da što više RAZDVOJE i UDALJE politiku i život 6,1 milion Srba iz Srbije , od ostalih Srba koji žive na Zapadu (2 miliona na Balkanu, 3 miliona u EU i svetu) !

Ostavite komentar

Politika

Đilas: Živimo u katastrofalnim uslovima, Srbija se raspada po šavovima 8

Đilas: Živimo u katastrofalnim uslovima, Srbija se raspada po šavovima

"Ideja je da napravimo bolje društvo. Da budemo bolji ljudi. Da država pomaže građanima. Da nema te bahatosti, koja najviše postoji kod političara, kao i arogancije. Svi vide kako je neko ušao u politiku, a koliko danas ima novca, nije to tajna", izjavio je u emisiji N1 Newsnight predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Naslovna strana

9. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.