Brnabić: Imamo svega, a nadam se da će biti i za izvoz

Ostavite komentar


  1. Dzaba sto vi svega imate kad mi primera radi secer nemamo gde da kupimo.

  2. Ali sa ovim platama narod Srbije nema para da to sve plati. Dok se tajkuni bogate srpska deca gladuju

  3. A koliko si ti i tvoj brat teski?
    Koliko ste novaca zgrnuli i brat ti jos uvek zgrce preko njegove firme. Sram te bilo.

  4. Mozda vi imate svega ali vi ne idete u prodavnice i ne vidite prazne rafove gde stoji secer brasno i ulje i zato ne pricajte da svega ima.

  5. Za tebe nema zime ti ne placas nista a radnik sa minimalcem I penzioneri sa 15000 din ti ili ta znas da pricas kako se zivi bolje za mene ne predstavljas nista

  6. Kada pogledamo energetsku situaciju u zemlji najveći krivci osim pečenjarca Grčića a koje niko ne pominje su kadrovi SPS i PUPS viši agronom po struci i bivši ministar energetike Aleksandar Antić i pomenuti direktor Srbijašuma sa falš diplomom i bivši zet Ivice Dačića Igor Braunović. Samo im istražite imovinu od silnih stanova, vinograda kuća po Crnoj Gori i sve će vam biti jasno.

  7. unistili domacu poljoprivredu ,energetiku,Predsednik samo sto neplace..narod ogorcen ..a ona ocarana cega nema i nemoze biti bez njene uvozne bratije

Ostavite komentar


Politika

Šta donose izmene Zakona o lokalnim izborima 10

Šta donose izmene Zakona o lokalnim izborima

Poslanici Skupštine Srbije raspravljaće u ponedeljak 22. aprila o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima kojima se menjaju rokovi za raspisivanje i glasanje na lokalnim izborima. Izmenama je predviđeno da se rok za najranije raspisivanje lokalnih izbora pomeri sa sadašnjih 120 na 150 dana pre isteka mandata, kao i da od dana raspisivanja izbora do dana glasanja ne može proći manje od 30 ni više od 60 dana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.