Brnabić komentarisala sutrašnje izdanje novina „Nova“: Nije tačno da je Vučić svu krivicu svalio na Srbe sa Kosova (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kako bi Brnaba nazvala to da npr. Albanci iz Preseva uzmu oruzje i napadnu policiju? Sramno ponasanje nase vlasti i rezimskih medija.

  2. Culi smo sta je rekao Vucic ali sagledajmo cinjenice. Nemoguce je da nadi organi ne znaju za postojanje ove formacije a najverovatnije njom i upravljaju. Zasto se taj stravicni dogadjaj odigrao kada Kurtiju najvise odgovara? Zakljucite sami.

  3. Neka je obavesti neko da ovo nije bila tragedija… jeste ako se racunaju izgubljeni zivoti, ali uzrok…

  4. Tvoj sef je najodgovornji za dogadaj u Banskoj koji radi sa kriminalcima Radojcic i odgovornost prebacio na srbe Rep.Kosova
    SRAMOTA

  5. Jeli bre Čale,izgleda da si ti ostao jedini časni i pošteni bot skot idiot.Bravo!Ali Čale, poslušaj malo bolje komentare tvog šefa, a ne da bez veze lupetaš gluposti.

  6. Ja mislim da je sve ovo lično organizovao Kurti(jer samo njemu ovo odgovara,dok se srpski predsenik strogo drži Povelje UN,rezolucija SB i veliki je pobornik mira,sporazumevnja,pregovora,….i takav je bio kroz ceo politički rad i život).Bio je i protiv Rugove,Tačija,Haradinaja,Osmani…jer su oni zločinci,teroristi,dileri droge, …Želja mi je da naš presednik dobije Nobelovu nagradu za mir,koju je,za ovih trideset godina,potpuno zaslužio.Bitno je i da je sve mutne radnje,zavere,nedozvoljene političke dogovore…objasnio evropskim zvaničnims,a malim narodima ,koji me smeju da pisnu,ulio hrabrost ,govorom u UN ,kakva su svetska kretanja i šta velike sile rade.Zato je on državnik svetskog kalibra zaslužan i za veća priznanja.

  7. U dosadašnjem stilu, mogli bi da obezbede prevozna sredstva da se i ono malo normalnih Srba preseli u Srbiju a kriminalnim grupama šta Bog da.

  8. Nista vas ne moze ujediniti jer nemate cistu savest i cela vasa strategija je izgradjena na cistu laz. Kada se suocite sa istinom i priznate ono sto mi ostali znamo i kao Nemacka lepo se izvinjavate za vase sugradjane onda cete se ujediniti i mozda imate lepu buducnost. Ovako olasim se da je ovo samo oocetak kraja za vas.

    Ovo ne prolazi u ova doba i vremena, to ste mogli zadnjih 200 godina ali ne vise. Danas ljudi imaju direktan pristup informacijama, oni koji to oce. Precednik isprica kaz a ima video drona gde se vidi da su obo profesuonalci pravi sa savremenom opremom. Pa valjda niste glupi pa danim date i sluzbene uniforme.

  9. Da ste uopšte ljudi, da imate i gram odgovornosti, ti i Vučić bi odmah podnijeli ostavke. Izmanipulisali ste ljude na Kosovu, obećali im sve i svašta i na kraju od svega toga ništa. Vučićevo obraćanje preksinoć je nešto najstupidnije što sam vidio u životu, a nisam baš mlad čovjek. Stičem dojam da upravo vi želite sukob i haos na sjeveru Kosova jer nemate nikakvo rješenje za Kosovo i Srbe sa Kosova. Mada veliki dio krivice za svoj položaj snose i sami Srbi sa Kosova koji su dopustili da vi manipulišete sa njima. Duboko sam ubijeđen da Rusija ima veliku ulogu u svemu ovom, jer njima bi idealno bilo da počne rat na Balkanu, na Kosovu, kod nas u BiH… Pored poltrona Vučića oni i kod nas imaju svog „čovjeka“, velikog Srbina Dodika, koji radi protiv interesa svog naroda. U pamet se narode dok nije kasno. Rješenje: Evo ide 5.oktobar, istjerajte lopove sa vlasti… Repriza, ali sa boljim krajem.

  10. List Nova nazvala je „tajkunskim dnevnim listom“ i dodala da ne postoji osoba u Srbiji koja nije jasno čula da je Aleksandar Vučić rekao da je jedini, jedini i isključivi krivac za krvoproliće na Kosovu i Metohiji, Aljbin Kurti i njegova politika.

    Ovo je istina !
    Svako ko je „propustio“ obracanje predsednika Vucica javnosti, moze to da naknadno odgleda na You Tube !
    Kurti pa Kurti, Kurti pa Kurti, Kurti je „glavni krivac“ i „organizator srpske teroristicke grupe u napadu na policiju Kosova“ sa ciljem da to onda „podmetne medjunarodnoj javnosti“ kao da je Vucic „imao neke veze sa time“ a ne on !
    Svako „dobronameran“ ko zeli da razume Vucica, lako ce „shvatiti“ da se ovde radi o „Kurtijevoj podvali“ sto je vise nego jasno „potvdjeno informacijama koje je Vucic prikupio od nadleznih obavestajnih sluzbi“ i koje je „nesebicno podelio sa javnoscu u Srbiji“ cime je „raskrinkao Kurtija kao jedinog krivca“ !

  11. Bas juce me komsija ubedjivao da Srbija ima predsednika Vlade, tzv. premijera i da je to Brnabic, al nije uspeo da me ubedi!

  12. Komentari 0. Pa niko ne može i neće da komentarišeše više šta pričaju AV i AB jer je sve to daleko od istine, istina nije ni na vidiku! Kad bi TV-e sa nac. frekfencijom dovodile, nepristrasne analitičare (Andjelkovića… ) urednike nezavisnih TV-a i novina (Ćulibrka i mnogih drugih) onda bi se sva istina razotkrila i odnosi u regionu bi krenuli u dobrom pravcu!

  13. Ne treba kriviti Anu Brnabic sto bez razloga napada stampane medije koji nisu po volji trenutne vlasti i koje profesionalno obavljaju svoj posao jer navedena nogama i rukama brani svoju udobnu fotelju a napadi su jedan od nacina, a svesna je da nije u pravu.

  14. Ono što smo čuli, ustvari nismo čuli? I šta ima mi da mislimo, ima ko da misli i govori nam šta je istina, šta smo čuli i bideli, da je crno ustvari belo, a svako ko kaže drugačije, mrzi svoju državu? Zbogom pameti!

  15. Predsednica Vlade Srbije ima OGROMNU ODGOVORNOST ZA SVE ŚTO SE SRPSKOM NARODU DEŚAVA! Upravo sad je najvaźniji drźavni posao braniti Vučića??? Pa kako vas sve zajedno nije sramota?
    I dźabe se perete, neće vas oprati ni Dunav ni Sava.

  16. @Miško
    @Biba
    Mislim da je Dragan bio ironiĉan, nije bot, opustite se, mislim da botovi danas „tihuju“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.