Brnabić: Kritikuju nas jer ulažemo u nauku i umetnost

Ostavite komentar


  1. Ha,ha,ha… kakav majstor spinovanja. Ucila od najboljeg. Ako je nezaposlenost smanjena a zaposlensot povecana zasto nema rasta prihoda u penziono-invalidskom i zdravstvenom fondu? .

  2. Ulažu oni najviše u rudnike kriptivaluta koji vuku 10% proizvodnje struje na godišnjem nivou. A najbolje od svega je da iskopano ne može biti pronađeno.

  3. Majstor manipulacije kao i njen šef. Od svega što je çovek rekao ona se zalepila za ono što je najmanjin problem, a o svemu ostalom, a pre svega o tome da smo najsporija rastuca ekonomija u regionu ni reči.

  4. Ne mogu da verujem kakva spinčina, žena je apsolutni promašaj u političkom i državničkom smislu. Profesore svaka čast, brine jedino veliki broj podguznih muva iz vaše struke koji ne smeju da prikažu realno stanje.
    Bravo Madžar.

    1. Sugerisem da Corax napravi karikaturu kako se „student“ Madzar preznojava polazuci ispit iz Makroekonomije kod „profesorke“ Brnabic.

  5. pa neverovatno koliko je ona skinula vucica! cak su im i pauze u govorima iste duzine! kultura i umetnost? je l misli konkretno na pink?

  6. Pa sta sad? To je staro dobro spinovanje koje se svakoj srpskoj vlasti isplatilo. U uredjenom svetu nauka ne da nije u nekoj suprotnosti sa privatnim preduzetnistvom nego je i sama privatno preduzetnistvo. U Srbiji je to nesto blizu sarlatanstva. Znate ono: nas naucnik citiran u 159 naucnih (citaj svakakvih) publikacija sto donosi 427 bodova za stan na stambenoj listi… Vlada ce najnovijim podsticajnim merama za razvoj nauke u Srbiji smanjiti/povecati za 10% broj potrebnih citata za dobijanje istog broja bodova za stambenu listu…

  7. Izvinite gospođice ali vaša vlada ulaže jedino u materijal za sendviče i njihovo pravljenje. To vam je jedini nesporan uspeh.

  8. Drzava itekako saradjuje I ulaze u preduzetnistvo…za one koji nisu upuceni…to mogu da kazem kao neko ko se bavio preduzetnicima kroz prethidnih pet godina…a I vise nego odlican potez Vlade je da se pored preduzetnistva ulaze u razvoj nauke I kulture…

  9. Znas li ti ista drugo da kazes osim o obrazovanju, kompijuterima i bla, bla truć

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 8

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.