Brnabić ocenila da se u Srebrenici desio strašan zločin, ali da Srbija nije odgovorna za to

Ostavite komentar


  1. Ona „ocenila“? Koji uspeh i koje postignuće! Verovatno posle višemesečnog proučavanja, razmišljanja, konsultovanja…
    I dođe na, paradoksalno, isti zaključak kao i Međunarodni sud pravde, da Srbija nije organizovala srebrenički genocid.
    Jedino joj je promaklo da ga Srbija nije sprečila i da nije adekvatno kaznila odgovorne… Al’ dobro, za to ćemo morati da sačekamo još par godina dok ona to sve stručno obradi, analizira… Ali do tog vremena, ona će, nadam se, biti ili u jednom gradu 80 kilometara istočno od Beograda, ili će biti par hiljada kilometara daleko odavde…

  2. Kako mozes to da kazes kada se zna da Srbija sve konce imao u ruke, svaki covek koji imao 18 godina u to vreme zna sve kako je bilo. Srbija je odgovorna.

  3. Sećam se vrlo dobro Drinskog korpusa Vojske Jugoslavije i njegovih akcija u to vreme.

  4. Nije moje da se mešam ali…
    Verujem da se najviše zabavlja sam Vučko kad ova „stručnjakinja“ počne da smatra na teme o kojima zna isto koliko i o vodi na Marsu.

  5. A ko je kriv ? Za skrivanje Karaxhica Mladica kao i mnogo njih koji su zakrvavili ruke u Bosni a tvoj sef : Ubicemo 100 muslimana za jednog srbina

  6. Ocigledno, ti to ne znas ili sto je jos gore, neces da znas, bila je Srbija itekako odgovorna za zlocine i genocid u Srebrenici,pomazuci finansijski, sa oruzjem, i sa svojim paravojnim formacijama, vojne snage takozvane novoformirane Republike Srpske.
    Treba biti samo moralno cist pred sobom i priznati neke stvari.

    Postovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.