Brnabić: Pokazali smo šta umemo, dela najbolje govore

Ostavite komentar


  1. Pre tebe sam od penzije mogao da platim :tehnički pregled automobila 1200 dinara,burek 80 dinara,jaje 7 dinara,jestivo ulje 95 dinara,………….Putujemo prema evropi sa cenama što se standarda tiče možemo u Albaniju sa ličnom kartom.

  2. Da vidili smo vase radove u Savamali na naplatnoj rampi u Doljevcu Jovanjica Belivuk ubistvo Olivera Ivanovica paljenje kuce novinara Milana Jovanovica. Unisteno sudstvo Rio tinto da nas truje .to su vasi radovi i dela

  3. Vaša dele iz devedesetih najbolje govore za šta ste sposobni, ali niko ne želi nove devedesete.

  4. Pokazali ste da kako pored ogromnih stanova i para renovirate o drzavnom trosky Jovankinu vilu i da se u njoj sa zenom i detetom baskarite.

  5. A sta ce biti kad kad sve mahinacije I pljacke budu videle svetlost dana. Deco-omladino,izvinite Ako mozete da nam oprostite sto vas nismo zastitili, a morali smo.

  6. Prvi put da se u potpunosti slažem sa konstatacijom dotične. Pokazali ste ko ste i šta umete u potpunosti. Samo totalno medijski izmanipulisanima nije jasno. To će se pokazati i na izborima ako ih debelo ne pokradete.

  7. Umete da; otvarate nezavršene bolnice, prolongirate obećane rokove, rupičaste ulice, lažete čim zinete, otimate imovinu prema svom nahodjenju, plagirate dilome i doktorate, kalimerizujete pravosudje, razbacujete naše pare, eksploatišete prirodne rezurse punići sopstvene džepove, uništavate i zagadjujete životnu sredinu, povladjujete tajkunima i kreminalcima, uništavate institucije JAJA-ima,… Ima toga za tri toma, samo nema toliko mekane hartije. Sve umete za deceniju vlasti, osim da od države ludaka napravite normalnu razumnu Državu Srbiju.

  8. Stize april dunjo moja, nadam se da ce joj od drzavne vile ostati samo uspomene

  9. Srbija je u mnogo boljoj situaciji nego ranije, ekonomski je stabilnija i zato ostvaruje bolje rezultate od drugih vecih i moćnijih zemalja.

  10. Dragisa ….je sve rekao i mnogo vise , u kakvom kriminalu je rec govori i sudenja Vucicevih sudova….

  11. Savamala,helikopter,Jovanjica,Gašić,Lončar,Dalila,Dilajla,mali bugarin,alAksić,toma-diploma,Dr dekoltee

  12. Prestao sam da verujem u bajke koje ona i slicni njoj samo zbog udobnih fotelja pricaju.Da sam na njenom i njihovom mestu pocrveneo bih i prestao da pricam bajke u koje svi oni koji razmisljaju pametno svojom glavom su prestali da veruju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.