Brnabić: Potrebno mnogo ulaganja da Krušik vratimo gde je bio

Ostavite komentar


  1. Da,trebaće dosta para iz budžeta,naših para,da se Krušiku nadoknadi,to što ste vi pokrali…!

    1. Nemojte vise da uLazete, molim vas. Podlednji put kad ste ulagali Krusik je ostecen za milione evra.

      1. Da trebace da se vrate pare koje ste pokrali…bando Naprednjacka …Giljotina treba za vas sve a ne zakonsko sudjenje ..Onaj ko ne postuje zakon …Ne treba ni da mu se sudi po zakonu…SNS SKAKAVCI POJEDOSE NAM SRBIJU…lupezi prevaranti neobrazovani stetocine..uzas i posast…Sta li ce ostati posle njih…OSVETA ce biti golema kad svima pukne film …Sve je pred TACKOM PUCANJA

  2. kad ste ga odrali do gole koze – nebojsa i branko strpali pare u dzep, a sad ce poreski obveznici to da nadoknade – koja ste vi banda / sve vas treba odmah na robiju

  3. Naravno. Profit se preliva u privatne/partijeske firme a onda se iz budžeta našim novcem pokrivaju gubici. Bez ikakvog razvoja. Dok se firma ne uništi.
    Umesto da se profit ulaže u razvoj, osvajanje novih proizvoda, nove tehnologije, bezbednost …

    1. Država godinama iz kredita finansira plate u celokupnoj namenskoj, jer iz prihoda to nije moguće, jer se krade šleperima. Da se radnici ne bi bunili, primaju plate iz državnog kredita, koji nikada neće biti vraćen, vratićemo ga svi kroz povećane poreze i namete. Celokupna namenska se surovo pljačka već godinama,a gde završava municija i po kojoj ceni, Bokte pita.

  4. PITANJE JE DANA KADA CE SVE ONR KOJI SE USUDE DA OBELODANE NJIHOVU PLJACKU ILI DA KAZU SVOJE MISLJENJE PROGLADITI IZDAJNICIMA. A VI LJUDI SAMO SEDITE I CUTITE. SEVERNA KOREJA NAM JE SVE BLIZA.

  5. Svi građani će participirati u budžet ne bi li Krušik ponovo stao na zdrave noge. Odgovornost za katostrofalno poslovanje Krušika ne snosi direktor Krušika pošto je njemu iz vrha države naređeno kako da postupi u konkretnom slučaju. Nisu krivi ni privatni trgovci ni državni zvaničnici koji su gledali da zadovolje svoje lične interese. Građani Srbije će nesebično podržati akciju države da se Krušik ponovo napravi rentabilnim da bi docnije neki novi trgovci i ministri mogli da ostvare ličnu imovinsku korist na račun svih građana. Državna imovina je imovina bez titulara ako nema države, prema tome, sve što radi napredna vlast, radi za dobro naroda iako na prvi pogled tako ne izgleda. Rast BDP po glavi stanovnika je u stalnom porastu zbog činjeničnih akvizicija vlasti. Paradoksalno ali istinito.

  6. Nevidjeni bezobrazluk po obacaju ove vlasti!
    Muka mi je od lazi i manipulacije Naroda!
    Zalosno je takodje da Narod nije upoznat sa istinom?
    Znamo i zasto? Otkrivena kradja i pljacka navedene
    fabrike,i ovaj „gospodin tata to naziva rusenje ugleda?
    Iskreno se nadam da nece jos dugo.

  7. Bravo Ana, bilo je vreme da neko musko kaze Dosta je bilo raznim kabadahijama i bitangama. Ti si Ana preva osoba koja ce stati na put nekoj od firmi kao sto su GIM i slicne. Da neko kupuje po proizvodnim cenama i prodaje visestruko skuplje je nesto sto bi svi voleli, ali uspeva samo onima koji imaju decu na funkcijama. Ti ces Ana to resiti. Bravo.

  8. O tome da li je afera lazna ili nije, ne odlucujete vi drugarice Brnabic po sredstvima javnog informisanja vec tuzilastvo. Vasa retorika zla pocinje da vas nadrasta.

  9. Gospodo naprednjaci! Papagajskim ponavljanjem da neko zeli da unisti namensku industriju u Srbiji, ne moze se sakriti istina da je otac ministra umesan u razne dogadjaje koji bacaju sumnju na posten rad ove ustanove. Od zvanicne delegacije vlade koja posecuje fabriku oruzja Bereta u Italiji do „konsultantske“ posete Saudiskoj Arabiji otac ministra, tj ministar ne moze da objasni njegovu ulogu. Jedino objasnjenje je PA STA. Ko to onda zeli da unisti namensku? Covek koji ukaze na ne zakonite radnje zove se spijunom a oni koji pokradu robne rezerve dobiju, porvrdu od doktorke da su ne uracunljivi i nikom nista. Nismo svi ispranih mozgova.

  10. Nije potrebno mnogo ulaganja.
    Potrebno je odmah eliminisati razne vučićeve i stefanovićeve gimove koji se boigatre na račun ove državne firme koja propada. I, naravno, pokažnjavati odgovorne u tim gimovina, uključujući i organizatra vučića i izvršitelje stefanovića oca i sina, uz oduzimanje celokupne nezakonito strečene imovine.

  11. Godinama bezdušno pljačkate ne samo Krušik, nego celokupnu namensku, po nalogu svojih gazda, koja faktički radi za vaše gazde, koje snabdevaju istom teroriste širom sveta. U međuvremenu ste se „dosetili“ kako da i vama ostane neki dolar. Kad ovo prođe, osnovati preki vojni sud i sve redom po „lex specijalisu“.

  12. Zamolite Branka Stefanovica da vam u tom poslu pomogne. Preporuka je GIM. Otkako je poceo da ih savetuje udesetostrucili su prihode.

  13. Kanda je Ani neko uvalio Krušik straga, da brani ono što se odbraniti ne može.
    Nisko gospodo naprednaci, veoma nisko, vi se sprdate ne sa Anom nego sa institicijom predsednika vlade.

    1. Stevane: Dobar komentar, samo hapšenje ne početi od Stefanovića nego od Vučića. Od familije Vučić niko ništa ne sme ni da pomisli, akamoli da uradi.

  14. Pozivam svih milijon clanova Srpske Radikalne Stranke da uzmu nozeve u ruke i da pocnu klat sve clanove demokratske stranke ODMA SADA, inace ce oni pocet klat nas. Ko to ne vidi taj je sljep na ocima. Ocistimo Srbiju od pederske demokratske stranke koju vodi kostunica, najveci guzicar u jugoistocnoj evropi, monstrum koji jebe male srpske djecake od kojih su mnogi zavrsili na hirurgiji jer im je taj guzicar pocjepao crijeva. Ubijajmo nemilice te guzicare i donesimo prosperitet Srbiji

    Ratko Mladic

    Covjek je u pravu. Svaka cast Ratko. Treba ubijat sljedecim redosljedom:

    1. domaci izdajnici, strani placenici, i ostali antisrbi
    2. guzicari, kostunica i njegovi pedofili
    3. krvati i balije u beogradu

    Ja bi odma preso na 3. al me 1. i 2. onemogucavaju. prvo njiha treba pocistit. Svako ko zeli dobro Srbiji neka uzme noz u ruku i neka pocne klat po gornjem planu. Prvo klanje bice vam najteze al vrlo brzo ce te se navic i postat iskusni koljaci.

    I Sretno vam klanje,

    Nikoletina Bursac, cetnik komunista

  15. Trebate da vratite bar 4 miliona evra za koliko je ostecen. Ostaje da se vidi koliko puta je ostecen. Pa onda druge firme.

  16. Draga Ana …imate vise resenja da se “ Krusik “ postavi na “ zdrave noge “
    Prvo je verujem vama i vladi “ najsladje “ ; prodaja “ krusika “ Gim – u i ekipi oko Tesica iz sns -a
    Drugo koje vas se sigurno ne svidja ni malo ; sudsko vracanje dugova od strane Gim – i Tesica sa ekipom iz sns – a
    Trece koje ce te primenuti ; pokrivanje “ rupa “ iz budzetskih rezervi pri tom ustedeti na deci , majkama porodiljama kao i do sada
    Cetvrta jako neprijatna ni pozeljna u sns sekti ciji ste vi novo peceni clan ; neopoziva ostavka sa procesuiranjem svih odgovornih za “ ne kompetentno – lopovsko “ upravljanje “ Krusikom
    Jedno stavno zar ne …. i naravno vama i doktorki Milici ambasadorsko mesto u USA da bi mali Igor mogao disati cist vazduh

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.