Brnabić sa turskim ministrom unutrašnjih poslova o evrointegracijama

Ostavite komentar


  1. Bravo Ana vidi da ste vi pravi borac za evropsku Srbiju,.Turski mi9nistar unutrasnjih poslova je pravi sagovornik o ovoj temi. Nedostaje jos razgovor sa ministrom unutrasnjih poslova Iraka, Afgvanistanai mozda Zimbabvea pa da nasi napori budi zaokruzeni I da daju puni dioprinos nasim evropskim integracijama. Inace opste je opoznato kako EU ocenjuje standarde koja je Turska posebno iz domena rada ministarstva unutrasnjih poslova I koliko su ti standardi u skladu sa evroppskom politikom. Da nije tragicno bilo bi smesno.

  2. ahahahaha pa ovo je definitivno preraslo u sprdnju. Drzavnici dve zemlje koje nikada nece uci u EU razgovaraju o evro-integracijama. Da nije zalosno bilo bi smesno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.