Šta je premijerka Brnabić potpisala na samitu u Tirani

Ostavite komentar


  1. Na taj način se zemlje u regionu povezuju i održavaju mir i dobre odnose. Kroz saradnju do očuvanja mira.

  2. Znaci Brnabic stavlja svoj potpis pored potpisa „predsednika“ Kosova, kao rvnopravnog predsednika suverene nezavisne drzave?!?!?!

  3. Potpuno nebitno „dostignuce“ ovog samita za mlacenje prazne slame i zamazivanje ociju naroda na Balkanu. hajde objasnite albanskoj apotekarki koji bam lek treba , a ona vama kako se koristi. gluposti! tek da se kaze da su nesto potpisali

  4. Nemački premijer Olaf Šolc je u Tirani najooštrije osudio sukobe u Banjskoj uz reči da „smo dobili udarac u regionu“, te da su kosovski policajci „brutalno napadnuti“.
    Istovremeno osude su stigle i od predsednice EK Ursule Fon der Lajen, naznačivši da se čeka na ishod istrage.

  5. Sto god da je ona püotpisala, verujem da nije u korist Srbije . Moje privatno misljenje.

  6. Pobeze Vucic iz Tirane i satro ima veoma vazna posla u Kini. A sa Putinom ce se videti prego fotografije.

  7. Tim poitpisivanjem o priznavanju diploma RK znaci to je pocetak priznavanja nezavisnosti Kosova. Sledeci skup ce opet priznavanhe pasosa registarske tablice carinske pecate.Pogubna politika Srbije na celu sa Vucicem i Anom.A sta su dobili Srbi jedno veliko 0. Sta je Ana i Vucko sa ZSO 10 god se ceka.Nema nista prevareni svi Srbi na Kosovu.Poslusnici Zapada gube Kosovo polako ali sigurno.

  8. Sudneci po tv prilogu Ana Brnabic je delovala kao da je izgubljena u svemiru pa se sa ralogom brinem da li je ona znala sta je potpisala.

  9. A kakav je to sporazum medju svim navedenim drzavama, Gospodja Brnabic potpisala sa Kosovom* ?

  10. Volela bih da vidim tekst tog sporazuma, odnosno sta pise za Kosovo, kako je predstavljeno.
    Ako je bez zvezdivce i „tzv.“, Ana Brnabic je pocinila veleizdaju.

  11. Mislite na onu istu Brnabić za koju su neki tvrdili da nije ni doputovala u Tiranu, pa da nije na prijemu, da nije pričala, da se nije slikala. Otkd sad njen potpis na ovim dokumentima!?

  12. Твојим присуством у друштву куртија још једном си потврдила призање космета као независне државе
    Вамо се бусате груди како се борите за космет и да нећете га признати ко државу докле више те лажи

  13. Ovdje je cilj bio da se Srbija PONIZI i javno prizna da je priznala Kosovo. Sve ostalo su šarene laže i bajke za maloumne.

  14. Ako je Kosovo takozvana država, onda su i njihove diplome takozvane? Ali da, čuj mene, pa ovde najbolje plivaju đaci sa takozvanim diplomama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.