Brnabić: Spremni smo za pet novih poglavlja

Ostavite komentar


  1. A PRAVOSUDJE??? MALO MORGEN, NIKADA TO NEĆE BITI UREĐENO NA EVROPSKI NAČIN…OSTAĆEMO U „PROKLETOJ AVLIJI“

    1. Pravosuđe, policija, vojska, javna uprava i zdravstvo nikada neće biti reformisani. Jasno je to svima, zbog toga i ovolika pauza od otvaranja poslednjih poglavlja. Priča o spremnosti 5 poglavlja je bajka za unutrašnju upotrebu, a ajde zakaži pregled kod lekara, pa da vidiš kako ćeš proći.

  2. Не можете да кажете тек тако „Spremni smo za pet novih poglavlja“. Нисмо сви спремни. Ја нисам. Можете да кажете само да у Србији има и оних који су спремни за нова поглавља и то ће бити тачно.

  3. Kojih pet poglavlja? Valjda nas zanimaju ti detalji a ne šta Pristina treba da uradi i opšte floskule o Kosovu. Koja su to poglavlja za koja Vlada smatra da mogu da se otvore? Do sada su otvorili samo 12, manje od Turske, i razvlače ih godinama bez napretka. Ajde malo budite novinari pa analizirajte vesti. Prenosite ovde kako je vlast za EU a ne analizirate njihov rad uopste, samo prenosite nekritilki prazne dangubne izjave.

  4. Politički ološ iz EU i Srbije odlično sarađuju.
    Otvaraju neka poglavlja koja Srbija ne primenjuje
    a EU, ne samo da joj je nevažno, nego joj to baš i odgovara. Opstanak Vučića na vlasti garantuje priznanje Kosova, a posle će uslediti novi zahtevi: ulazak u NATO, sankcije Rusiji i ko zna šta još.
    Kad EU, posle Savamale, ima obraza da komunicira sa Vučićem to samo znači da je baš briga za slobodu medija i nepostojanje institucija, da joj je sirova diktatura poželjna u Srbiji. Možda su u pravu?

  5. Pravo pitanje je, koja je poglavlja Srbija zatvorila i znaci usaglasila sa EU. To niko ne govori.

  6. Dokle vise hvaljenje sa otvarqanjem poglavlja, Mozemo mi da otvorimo sava ali treba zatvoriti bar jedno. Mi nemozemo da zatvorimo nista osim nas samih. Ovo je bacanje prasine u oci ovom ne prosvecenom narodu kako mi radimo na integraciji i samo sto nismo sve uradili sto se trazi od nas. Kad ono medjutim …..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.