Brnabić: Spušteni cenzus je u najboljem duhu demokratije

Ostavite komentar


  1. Da, da bi svaki seoski kud i kafana mogla da bude vaša „demokratska“ skupština zvana Glavni odbor SNS i ostale kafane.

  2. Više je u duhu: Pokušali smo da osetimo sramotu da ćemo biti sami u dupke punoj skupštini ali nismo uspeli, pa kad su javili iz EU da to tako baš ne može, naglo ste naleteli na nekog duha.

  3. Ana Brnabic po obicaju svojim komentarima zna da me nasmeje.Za razliku od nje koja ima razloga da prica bajke ja nemam razloga da u njih verujem jer cvrsto stojim na zemlji i shvatam stanje u kojem se nalazi neuredjena drzava Srbija.

  4. Vracajte to na 5 odsto inace sve postaje smesno .Ako neko nekog nece , pa nece, mozes da dubis na glavi necete i gotovo, pa zar nije sramota da posle svega ovi sa 3 odsto setaju Skupstinom i palamude nesto sa tih 3 odsto o kakvoj reprezentativnosti se prica. Pet odsto ili nista. Kome se ne svdja neka pljune i mane se politike, Sto se mene tice ja bih sve stranke ukinula i licnosti sa punim imenom i prezimenom sa postignutim rezulatitima u dosadasnjem radu neka izadju na izbore, narod ce reci svoje

  5. Spusten je cenzus da bi vasi sateliti prosli i dalje glumili opoziciju poput cede seselja canka itd !!!

  6. Ma spustite na 1 odsto sta vas kosta. Mogao bi i vas sindikat botova da udje u skupstinu.

  7. Šta bi bilo da Vrate Cenzus na 5% po starom
    Opozicija bi Pukla od Muke
    Jer nisu Prešli ni 2%

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.