Brnabić: Svi ministri će morati na Akademiju

Prvi intervju za televiziju Pink

Ostavite komentar


  1. Gđice Brnabić mišljenja sam da, posle perioda u kojoj nas očekuje donošenje teških odluka (ponavljanje AV reči od pre dve godine, pa kada će taj period već jednom da prođe) ne precizirajući kojih, nestati sa političke scene Srbije u jednoj od mnogih rekonstrukcija Vlade (a da li će AV iskoristi tu priliku da na vaša pleća svali svu odgovornost za veoma moguće neuspehe u teškim odlukama, koje ako su teške, onda su i nepopularne kod šireg sloja birača), pa neće; tako da nećete na tom mestu dočekati taj boljitak koji planirate za 2019.g. AV je to obećao za 2017.g. njemu i jeste bolje izabran je za Predsednika Srbije sa mandatom iod 5 godina, pa naka inauguracija, ima se može se); pa ćete novom mandataru ostaviti mogućnost da ponovi istu priču, dve godine teške, pa onda boljitak i tako u nedogled.. "Jer dok je ovaca neće falit vune" peva Dubioza kolektiv…

  2. Potrebno je podržati Anu Brnabić zaista je potrebno da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati.

  3. Iako se cini kao zgodan nacin da se kroz obuku izvuku jos neke pare iz budzeta, cenim da bi vece efekte na ponasanje ministara imalo povecanje kolicina sedativa. U ovom slucaju dakle treba ulagati u zdravstvo a ne u obrazovanje. Jer je za ovo drugo vec kasno. Mozemo cak reci da ne postoji ni osnova za nadgradnju, odnosno sam obraz. Da skratimo, drogirajte ministre do besmisla sedativima. Ti je jedini nacin da se minimalizuje mogucnost da ce lupati gluposti. NAPOMENA: p
    Posebno povecati doze Vulinu i Dacicu.

  4. Treba doživeti 2019, ako svi kolektivno ne emigriramo u medjuvremenu. U tom slučajj bi predstavnici vlasti mogli da maltretiraju i lažu jedni druge. Ova žena mi deluje kao neko ko ima dobru volju da nešto uradi. Na žalost, nisam sigurna da će moći…No, dobro, ko bude primoran da ostane u ovom blatu, imaće priliku da se, možda i iznenadi…

  5. Hoce li neko vec jednom obelodaniti CV Ms Brnabic? Ili su njene kvalifikacije, poslusnost I sexualna orijentacija?

  6. Da li ce PREDAVACI na Nacionalnoj akademiji za javnu upravu SVIM celnicima lokalnih samouprava, drzavnim funkcionerima, pa i ministrima objasniti kako je bilo moguce obogatiti se od "rada" u politici a rezultati /zivotni standard/ gradjana sve gori, kako je bio moguce izgraditi 1,5 miliona bespravnih objekata, kako je moguce da se bez partijske knjizice nije moguce zaposliti, zasto nema odgovornih za pljackaske privatizacije, zasto se menja zakon da bi se privatnicima omogucila izgradnja Beograda na vodi i nocno rusenje u Savamali, zasto je prodaja preduzeca u nadleznosti vlasti a sve siromasniji i nesrecniji radnici bez posla postanu nicja briga, zasto svi koji to mogu odlaze iz Srbije…Zasto, zasto , zasto kicerajska fontana na Slaviji?

  7. Nije lako prihvatiti nastavak reformi koje je započela Vlada sa Vučićem na čelu, zato pre svega divljenje Ani Brnabić za pokazanu hrabrost prilikom prihvatanja mandata za premijera Vlade

  8. genijalno – ko bi posle svega pozeleo da bude ministar u vladi republike srbije

  9. Још једну диплому ће морати да купе!

  10. Pre nego sto ih posaljete na Akademiju bilo bi pozeljno da prvo zavrse prave fakultete, da znaju svoj posao, da budu najbolji od najboljih. Npr. vas drzavni sekretar Stevic, je polupismen covek. U osnovnoj skoli je bio medju troje najglupljih u generaciji. Srednju sumnjam da je zavrsio. Posle je kao zavrsio Union. Kuda ide ova drzava sa polusvetom na glavnim funkcijama u privredi, diplomatiji, vladi.. ? U propast!

  11. Rece da nece da bude fikus, a radi u dlaku isto kao AV: Intervju SAMO na Pinku, i "Efekat teških reformi biće vidljiv u 2019. godine" – opet te DVE godine!
    A malo originalnosti nema?
    I posle kaze nije ikebana!
    Napr(e)DNO!

  12. Da li je, kada i gde gradjanka Brnabic polozila drzavni strucni ispit? Zvuci kao da ne zna ni sta je to. Kada i gde je nostrifikovala strane diplome u Srbiji, koje zvanje time stekla i koliko ima staza u radnoj knjizici?

  13. Kakve gluposti, akademija. Treba da idete na odvikavanje od krađe, jer kradete k““o svrake. Ljudima bez morala ne pomaže nikakva akademija. Često tu ne pomaže ni zatvorska ćelija. Treba nam kompletna smena, pošteni ljudi.

  14. Ako je nekad u životu umesila hleb ili neki kolač, neka stavi to u cv, jer sve ono što sam čitao(energowind,…) mačku o rep.
    Jedino što će joj ići dobro su prazne priče sa mmf, naravno kad su joj oni gazde, daleko im lepa kuća…

  15. Slazem se sa idejom da ministri pohadjaju Nacionalnu Akademiju jer svakakvi su bili u proslosti…mora se znati svoj posao..i znati se ponasati…na kraju krajeva to ne moze biti svako!

  16. Da li to znaci da ce svi politicari u skoroj buducnosti postati "AKADEMICI"? Masala, nikad kraja glupostima, a tek smo na pocetku!

  17. Mislim da je potrebno obratno. Ne bi smeo da na bilo koju javnu funkciju dođe neko ko nema kompetence. To sebi ne dozvoljavaju ozbiljne organizacije. A u našim upravsma sede, najblaže rečeno neodgovarajući kadrovi, za koje znamo kako su tu dospeli, preko politika sadašnjih i bivših, a sada ćemo ih obučavati o trošku siromašnih građana. Šta oni uopšte traže u vladi, ministarstvima, opštinskim upravama…? Ovo je još jedno mazanje očiju, i neće doneti Srbiji boljitak. Na dobitku će biti samo firma koja radi obuku.

  18. sVA,,SREĆA,,PA je ovo još jedna,Akademija,za došklolovavanje,i onih,,prekobrojno,zaposlenih,naprdNO Valiiranih,KadrovaJavne uprave ,,pa tako o našembudućem povećanomćupu,imamo,,zadovljstvo d isšklujem Baš ona koji,,spotno,,rade da imse,,školske spretema i,,licenca valadiraju,,kadrovskimpotenicalim,,,sadašnjih,patriJota,od zanata. one,manjeznačajne,,u Svim javnima upravama i ,,institucijama,,sistema,,.ČUDO DA I TO NISU ONE,,SITNICE,,KOJESv.M.M.F JOŠ,,NIJE,,SAGLEDAO,, ILI Im Baš odgovara saglasje da Su spasitelji, saglasni prinudnoj upravi,,slobodne i,,hrabre,srBske,lige,,.Neverovatno koliko se razbacuju nespojivim pojmovima ,i zdravim rezonovanjem.,,Spasiteljima,,sv,UstAV,OstalimaNI MRVE Jedinog validnog Ustava.K,o na toboganuSNS,,EKSPERATA.NIZBRDO,DOK NENAĐU SEBI UGODNO,,TLO,,..

  19. Obzirom da je premijerka znanje stekla na zapadu nadam se i da ce takvo biti i gradivo na toj Akademiji. Inace slicne Akademije sa gradivom iz EU trebale bi i za novinare i sve gradjane koji se koji se vole izjasnjavati kao Europljani. Tek da prestanemo da pricamo o stvarima koje smo naucili u komunizmu a toga nismo ni svesni.

  20. Sta ce ona nego istinu? Ne trazi ona prave fakultete, niti srtucnost, niti pokazane rezultate jer ih ni ona nema. Nego trazi kumrovacku akademiju kursice kakve je i sama zavrsila.

  21. Ideja o akademiji je odlicna , i nova i stara, i sarena i lepa, Preko dana ministar, pa u vecernju skolu , pardon, Vecernju Akademiju, a i narodu lepo ….

  22. Hoce li ih na toj akademiji uciti da ne budu lopovi, partijske sluge, korumpirani organi vlasti itd?

  23. Konacno je Vucic ostvario svoj cilj. Nakon laznih obecanja pobeze na mesto predsednika sa ciljem da ga narod zaboravi za 5 godina kao sto je zaboravio Nikolica. Kakva igranka. Posle njega ce doci neka opozicija na vlast i nastaviti raditi kao i on: obecavati a nama gradjanim zivot sve gori i gori.

  24. Pratim redovno Danas,kao i NIN,Informer,Novosti,Blic itd…..Pokusavam da se informisem na vise strana i kao politicki neutralan posmatrac,dodjem do nekog objektivnog misljenja i stava.Ovi sto trube o "diktaturi",a na ovom portalu mogu da pisu sta hoce i koliko hoce,kao i na vise drugih portala,neka se zapitaju,ako imaju cime,jesu li normalni i objektivni.Vecina komenatatora ovog teksta,koji pisu raznorazne nebuloze,samo stete rejtingu ovog nezavisnog portala i iskljucuju sebe iz bilo kakvog normalnog dijaloga i razmene misljenja,cemu ovaj portal treba da sluzi.

  25. Сви министри морају на дошколовавање, потпуно се слажем са Вама, јер је досадашње искуство показало да многи имају сумњиве дипломе и способности, барем што се тиче правилног и поштеног руковођења земљом. Од Вас лично очекујем да проверите елементарну моралност истих у њиховим поступцима, пошто се то на жалост не учи у нашим школама, а показало се у пракси као најслабија карика. Поздрав
    https://youtu.be/VPZoi4i1MNI

  26. Korisno svakako. Barem za tih sat vremena uvece dok su na casovima nece valjda moci da ugovaraju korupciju, atentate, izdaje itd itd.

  27. Pitanje za mandatarku:
    Da li je moguće da Srbija nema kompetentne kadrove već se pare moraju trošiti za doškolovanje SNS kadrova. I ko ustvari izlazi iz krize – oni ili mi. Vučić je mnogobrojnim podelama u Srbiji dodao i ovu – a mandatarka je spremno prihvata.

  28. Šta je za njih neka tamo akademija. Pa ministri su uspeli za godinu dana da diplomiraju i doktoriraju. Sačuvaj bože!

  29. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    НАПОМЕНА: Ни сада када ће бити избрана ПРЕСЕДНИЦА српске владе Ана Брнанић и када МОЈА МАТЕМАТИКА(математичар иоватор у пензији) се употребљава и злоупотребљава ради чисто ФОТЕЉА и новца, остајем при истим ставовима, које сам износио ево и овде прилажем један од коментара још у времену ВЛАДАВИНЕ ГОСПОДАРА СРБИЈЕ Александра Вучића:

    iroslav Mladenovic
    iroslav Mladenovic Miroslav B Mladenovic Mirac
    Javno


    43 tj
    Нисам имао намеру да пишем на ову тему, али се изгледа СВЕ ВРТИ У КРУГ. Неко ко је сада пензионер и професионално педагошко васпитно био везан за начине одрастања деце, у суштини се бавио у својој педагошкој пракси и овом темом. Нажалост овде је чиста манипулација са људским природним недостацима, које сви у неком облику поседујемо што нам је генетика у природи дала. То треба поштовати и то је приватност која се н износи у јавност. Треба ли да нагласим да у суштини овде се не ради о ПРИЗНАВАЊУ ДВОПОЛНОСТИ; него се тежи РУШЕЊУ ПРИРОДНИХ закона дарвинове теорије и чиста десетруктивно рушење појма настанка човека и свега у природи што настаје ДВОПОЛНИМ ПАРЕЊЕМ различитих полова. Када сам се држио са таквим својим колегама и пријатељима, никада у времену старе Југославије се није постављало такво питање о вредности човека, него колико својом дипломом, својим професионалним и моралним кодексом извршава своје радне и моралне норме у организацији и уопште у друштву. Нажалост, не би желео никога да увредим-овде је чиста политизација, где један ЕКСТРЕМ РАЂА ДРУГИ ЕКСТРЕМ-НАЦИОНАЛИЗМИ, па тако се ствара мржња и рушилачки однос према животу, где се разара људска заједница и нестанак читаве цивилизације. Билоо бих добро да се свако од вас упита да ли сте Ви и ови такозвани ПАТРИОТЕ_НАЦИОНАЛИСТИ; ДЕМОКРАТЕ;ЕВРОПЕЈЦИ; РОСУФИЛИ; И ДРУГИ нешто придонели малом обичном човеку да боље живи и ствара у миру. неко гладује а Ви СВИ на овакве ЕКСТРЕМИЗМЕ ПАРИЗИТИРАТЕ. Није ни чудо што се појавила екстремистичка муслиманска држава, јер су велике силе потпуно уништиле Ирак, Либију, Египат и Ви им само служите као ДЕСНА РУКА да са Вама сви одемо у амбис. Престаните сви ако Бога знате, па боље скокните на југу Србије, али без приказивања ДВОПОЛНОСТИ и радом се докажите са дипломама које сте стекли школовањем. Следите природне законе, а друштвени често могу бирти НАКАРАДНИ јер с енекада доносе на основу ИДЕОЛОГИЈАМА и СИЛЕ ЈАЧЕГ. Будите људи-што је рекао мудри српски патријарх Павле.Одмах да нагласим да сам АТЕИСТА, али поштујем свако мишљење било одакле и са које стране долазило. Мирослав Б Младеновић Мирац, математичар ствараоц-иноватор у пензији, локални етнолог, етнограф и историчар и локални писац песама и прича на дијалекту југа Србије
    1.септембар 2016.године Власотинце, република Србија
    Блиц: Министарка Ана Брнабић разговарала са организаторима "Параде поноса" о Закону који би помогао "трансордним" особама да промене пол
    Блиц: Министарка Ана Брнабић разговарала са организаторима "Параде поноса" о Закону који би помогао "трансордним" особама да промене пол
    nspm.rs
    nema oznaka plus jedan
    nema komentara
    nema dijeljenja
    Javno podijeljeno

  30. Kada se bude sastavljena Enciklopedija naprednjacke kataklizme, uz podnaslov "Ko je ko u Vucicevoj Srbiji" pod odrednicom "bot" mislim da gospodjica @Hedona treba da zauzme posebno mesto.
    Uzgred, svidja mi se ovo "bolji zivot 2019. godine". Pa, zar nije Vucic obecavao 2014. godinu? Vucic je perfekat, Ana je futurista, mislite o tome!

  31. Ana Brnbić koliko sam sam obaveštena je studirala u Americi te stoga je ona i jedina sposobna da bude premijer Srbije.I zašto se onda vlast u Srbiji pita "Što mladi napuštaju zemlju?"Upravo zbog ovoga jer diploma Ane Brnabić iz Amerike vredi a naša iz Srbije ne vredi.Sami terate omladinu iz države!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.