Brnabić u Skupštini o Đilasovoj supruzi

Ostavite komentar


  1. O ovom nasilju se pisalo pre 7 godina!!? Ja ga pamtim jos od tog vremena. Nisam siguran sta je bilo na kraju, ali znam da je bio neku epilog tipa, supruga povukla prijavu ili nesto slicno. Ekstremno rzzan dogoadjaj koji je vise puta potenciran od strane SNSa, posebno oko izbora. Na prvu ruku izlistah govore Darka Glisica iz 2017/18, kako Djilas hoce da vodi narod a vije suprugu itd…
    A 9va nema pojma, i sada ce da se rasputa? Ili ovaj sto pita sta ce Vlada da preduzme??? A mi nemamo pojma da se time pokr8va Palma?? Otidjite ma stadion Jagodine, u svecanu lozu koja ima stakleni zod sa jedne strane, za pacenike koji bi stvarno da gledaju fudbal, a sa druge strane je vise soba sa kupatilima!! Za one koji vise vole mlade navijacice!

    1. Supruga Sinise Malog je prijavila nasilje od strane svog supruga pre par godina ali tada premijerka nije bila sokirana.

    1. Ali, ona je to i zasluzila!!! Ne znate sta mu je (muceniku) radila! Od muke se posvadjao i sa Tata-Vojvodom i osnovao svoju stranku u americkoj ambasadi!

  2. mislim ovaj, mogli bi da procesuirate.. hoce li mi neko javno da odgovori-ova zena zvana ana, jel ona politicarka, predsednica vlade ili neka funkcija nevladine organizacije /protiv koje se uglavnom bori/
    ova zena lupa li lupa.. naravno da nismo ,,odavle,,pitali bismo se ko je ona.. po izjavama portparol stranke..po ponasanju zastupnica gej populacije po nastupima potkusurivac..

  3. dobro bre ljudi vama je Đilas
    izgleda noćna mora nisam
    apsolutno Đilasov pristalica ali on je bio samo
    gradonačelnik ok ukrao je 619 0.mil. a ti vučiću
    sa bratom 25milijardi i zato je bolje da ćutite da se ne blamirate komentar nije dupliran sram vas bilo

    1. Djilas je pokrenuo pricu sa Palmom pa mu na ovaj nacin prete, to je i malom detetu jasno.

    2. Đilas, zaista ima dosta „putera na glavi“-ali mu SNS sa svim kanonadama po režimskoj štampi o milionima na računima po svetu nije, očigledno, mogao ništa jer su izvodi iz tobožih banaka verovatno veoma loše urađeni falsifikati On je stvarno postao noćna mora bratije Bučić, Brnabić, Malog i drugih koruptnih političara pa su se sada dohvatili i „Slučaja Palma“ -gde je opet Đilas kriv za sve. Kada prođe ova afera, možda će Đilasa osumnjičiti i da je, zajedno sa sa Koluvijom, sadio marihuanu. U Srbiji je i bez konkretnih dokaza sve moguće!

    1. javnost nije do kraja obaveštena o aferi vetroparkova. kada ce ti da bude razjašnjeno i procesuirano.

  4. Ja moram da prijavim svog dedu koji je pokoj mu duši jednom prilikom opalio babu.Beše to negde sedamdesetih godina prošlog veka.Predlažem fikusu da i ovaj slučaj temeljno istraže.Posle da obaveste javost i rodbinu o tome.
    Ovo je lupetanje do besvesti

  5. Ovo lici ma davna vremena kad se dve komsinice preko plota vredjaju,.Prvo krenu od kokosaka koje prelecu plot.pa o mestajnoj deci ,na kraju zavrse ciji se muzevi svaleraju sa Milevom udovicom

  6. Ako se skreće pažnja sa Palmine afere na Djilasovo loše ponašanje prema bivšoj supruzi onda bi mogli da spomenemo kako je i Predsednik Vučić svojevremeno udario pesnicom svoju prvu suprugu Kseniju da joj je puklo plučno krivo, barem tako tvrdi Aleksandar Stefanović, bivši član SRS i bivši Vučućev i Šešeljov saborac…

  7. A da malo pričaš o tome šta ti radiš sa svojim ženom? Da saznamo malo kako to 2 žene a jedna žena druga muž.

  8. Mislim da kad bi Djilas objavio da se povlaci iz politike – ovi bi bili u totalnom haosu – ne bi znali o cemu da pricaju

  9. A da isttražimo gospodjo Brnabić kako je gospodin Brnabić dobijao višemilionske ugovore sa državom. Šta na o imate da kažete?

  10. U istu ravan stavljati maloletne devojke i odrasle ljude i žene to može samo nastrana osoba.

  11. Za Anu Brmabic:
    Smeta Vam nesto sto se desilo osobi koja nije od 2012 u vlasti niti na bilo kojoj pol.funkcoji,a ne smeta Vam to sto se SADA U 2021 GODINI podvode devojcice(JAGODINA) i SILUJU zene od 75GOD.BAS NA LOKALU,U SAMOM BG!
    I TO SVE VASI AMERICKI POSLODAVCI ZNAJU!
    TOLIKO O PRIORITETIMA I LICEMERSTVU PREMIJERKO SRBIJE!

  12. sada g.djilasda udari kontru pa baci neku o dr ljiljani suprugu i ocu njihovog sina.

  13. Da li ste istražili i navode supruge vašeg drugara Malog, koja je nakon izjave date medijima promenila ploču? Da li ste šokirani tako i o navodima za podvođenje maloletnica visokim funkcionerima vladajuće koalicije? Da li vas uznemirava kada prekršite zakon i dobijete dete na način na koji nijedan drugi LGBT par ne može? Da li se gadite verbalnog nasilja i vređanja drugih žena, kao što su Marinika Tepić ili hrabre novinarke koje odbijaju da kleče pred svakakvim moralnim patuljcima? Da li vi uopšte znate šta je vaš posao?

  14. Ove amebe, bičari i trepljari, ne znam kako da ih nazovem su sto puta odvratnije od svog gazde. On makar ima stav. Ne znam postoji li dubina sunovrata ljudskosti u čoveku koju oni nisu u stanju da dosegnu ne bi li mu se ikako uvukli i dodvorili. Mislim da je od svih tu odvratnost najbolje dočarao Corax. Svaka karikatura u meni izaziva gađenje.

  15. Poruka za ONO što se zove Ana Brnabić, narodna : „… ne gazi mi detelinu!“

  16. Moja Vlada i stranka čiji sam član ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama, u porodici i partnerskom nasilju.

  17. A vi u Skupštini nemate drugog posla nego vodite tračeve? Pa raspustite Skupštinu, to možete i privatno da pričate kao bilo koja seoska tračara a ne da vas za to još i plaćamo, sram vas sve bilo. Čime se vi bavite! Da vam neko izmakne Đilasa vi ne bi imali o čemu drugom da pričate u toj Skupštini? Tu Skupštinu narod zove „kupleraj“ jer ste svi vi koji u njoj sedite samo politicke prostitutke. Stado ovaca bi bilo korisnije u toj Skupštini od svih vas zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.