Brnabić: Unaprediti saradnju sa Ujednjenim Arapskim Emiratima

Ostavite komentar


  1. Kad ona kaže „Unaprediti saradnju sa Ujednjenim Arapskim Emiratima“, to treba čitati kao: žicati novac. Srpski nasrod je lenj, a prihod države stvara jedino rad. Nema rada, nema ni novca u srbiji, pa onda Vlada mora da se snalazi, da žica novac od onih koji imaju, da uzima kredite, itd.

    1. Sirota vredna Vlada sa lenjim narodom koji nece da radi badava ili za 15000 rsd mesecno. Ali postoji resenje. Isteras lenj narod iczadrzis ove vredne ljude kone nece ovi is EU u Srbistanu. Sami dolaze ovde, samo ih uposli vredna Vlada i bog the video. A novac od Arapa stize za pimoc njihovim ljudima…ma Raj. Mi lenji cemo da radimo na zapadu, on se ne zale na nas.

  2. Treba da je unapredimo tako da „navodni investitori“ iz ove zemlje sto pre odu iz Er Srbije i Beograda na vodi.Ako to ne uradi nasa vlast ,ubrzo nijedan nas gradjanin nece vise sesti u avion Er Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.