Brnabić: Upravnik Muzeja Jugoslovenske kinoteke odgurnuo aktivistkinju SNS, podneta prijava

Ostavite komentar


  1. SNS aktivisti su se svima popeli na glavu. Dosadni i agresivni. Drugo, kad oni sprečavaju opoziciju da postavi svoje štandove, ograđuju ih nabildovani momci, onda to nije krivični prekršaj!
    Predsednik vlade je tu za sve građane, a ne samo za prustalice SNS-a!

  2. Кад су новинаре и грађане испред Скупштине Србије, за време инаугурације вожда нашег, физички малтретирали Веља и дружина, то ником од душебрижника на власти није пало у очи.

  3. Jesu izbori ali savet Ani Brnabic,birotehnicarki to joj je pravo zvanje da primeni „Cutanje je zlato“ jer zena ne ume da se kontrolise u nameri da se pokaze svom sefu da bi dobila neku funkciju cesto izjavi nesto sto je za svaku osudu.

  4. A kome mi da prijavimo telefonsko uznemiravanje i višenedeljno opsedanje naših vrata i kapija od strane SNS gamadi?
    Koliko su napadni, dobro je i prošla!

  5. Kako „drzava“ odmah reaguje kad su njeni članovi u pitanju. Sa nama koji ne pripadamo bandi sns zakoni ne važe!

  6. Malo je što mi je prokleti vođa svaki dan u kući na prokletom TV-u, pa su mi došli i na vrata? Otpor medijskoj okupaciji!

  7. Pametno….toliko su se osilili pa rade sta hoce…..izivljavaju se na sve nacine to im je jedini program….

  8. Meni dolazili 3 puta u poslednjih 3 nedelje. Prva dva puta sam bio kulturan i rekao da me ne interesuju, i da me vise ne uznemiravaju. Treci put, usledi je i sut u dupe jednom klipanu, koji mi je na pitanje „zar vam nisam rekao prosli put da me ne uznemiravate“, odgovorio sa „Ti ces da mi kazes sta da radim?“. Zato lepo sut u dupe i vise ne dolaze.

  9. Baku u nasoj zgradi su dva klinca napala pala je i slomila kuk i ruku, prijavljeno policiji i nikom nista, a ovo na sve zvona…. odvratno sns licemerje! Dobijaju od mene fuj i bljak u isto vreme, jedva cekam 17 decembar!

  10. Ова која је ушла у Јованкину вилу на Дедињу и која је противно прописима Републике Србије у ванбрачној заједници „присвојила“ нечије дете прича о закону и правди? Боже сачувај!

  11. Dobro je prošla! Ja bih je nogom u dupe! Kod mene su bili samo jednom, ušli su u moje dvorište, moje privatno vlasništvo, bez pitanja, rekla sam ako ih još jednom vidim da ću pozvati policiju!!!

  12. Kampanju od vrata do vrata treba zabraniti svim strankama kao i pozivanje na telefon u cilju marketinga stranaka ali i raznih usluga i proizvoda.

  13. Odgurnuti pa šta? Vi zavađate i delite narod na vaše i naše,pa nedižeš pet dana glas,

  14. Ništa drugo i ne treba očekivati od normalnog čoveka nego jednu takvu reakciju,koliko ste se popeli na glavu normalnim ljudima.. jednostavno ih terate da budu gori od vas,ako je to uopšte moguće!?

  15. Kad vam dodju na vrata, a imate kera, samo naredba FUJ TO, i nema problema. Bez kontakta sa šnjima.

  16. Отелотворење зла. Упитајмо се ко је њу довео, шта она овде ради и за чије интересе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.